Härligt med regn

Njutbart väder om det inte var för min korkade kropp som värker ihållande. Vi har gått vår tur, jag med paraplyet i högst hugg och Watson med sin nos i backen. Kom på när vi redan var ute att han faktiskt har en regn”rock” även han.

Igår bar maken upp två stora plastsäckar med tyg som jag idag ska rota i. Jag har nu både fått eftersända tidningar med mönster och  letat upp mönster jag redan hade hemma, köksbordet har jag vänt på för att ge plats åt symaskinen, så nu är det bara att sätta igång … vilket år som helst ska bara sova en stund på soffan först.

Inte har jag hört ett smack från dottern om hur det gick med kolasåsen.

Jag är så trött … ska vila en stund.

6 reaktioner till “Härligt med regn

 1. Lånejycken här gillar inte att bli blöt så han är för korta svängar när det regnar.

  Watson verkar inte heller så förtjust i det blöta, jag behöver inte dra hem honom.

 2. Exakt vad är det du ska skapa?

  Haha, det låter så märkvärdigt detta skapande 😉 Jag ska bara klippa ut mönster och sy lite överdelar som jag kan få plats i, märkvärdigare än så är det inte.

 3. Afton i systugan.
  Sitter här och klappar på en våt Erri. Hon kom in nyss…. Torkat henne, men det var inte nog tror jag…

  Det spöregnar. Äggen kokar på spisen. Brödet tinar. Räkorna tinar.
  Ska bli kvällsmat när maken vaknar. Han ska jobba i natt….

  Måste visa vad du ska sy sen… Funderar på om man skulle beställa ett par byxor hihi.

  Hoppas nu att du fick vila på soffan ett tag. Att smärtan släpper taget så du kan få piggna till lite igen.
  Vi hoppas på det.
  Kramen Synnöve.

 4. Hello glimten 😉
  har läst igenom din blogg, du är flitig på att skriva, önskar jag hade ro och ork att skriva jag med. Men det går lite upp och ner med det hela. Undrar liksom de andra, vad skall du hitta på med tygen? Månne de bli ett lapptäcke kanske?
  Önskar dig en skön helg
  Kramen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s