Är det Storm på Kungsgatan? Håll i hatten!

Jisses så det blåser, rakt igenom min kropp … ska snart cykla för första gången på säkert två år och det kommer nog att bli en farlig tur, jag är så vinglig i mig själv att jag borde hålla mig gående.

Ikväll ska vi bli bjudna på helstekt entrecoté hemma hos vår son, dottern och fästmannen ska också med och jag bara längtar efter att få träffa marsipangrisen. Han lär vara förkyld som vanligt han har hållit på en vecka så jag hoppas jag klarar mig. Han har inte en gång smittat mig … ”ta i trä”.

Jag ska svänga ihop en barnligt enkel efterrätt och ta med mig, dottern håller idag på och kokar en burk kondenserad mjölk, det blev inget kvar av den pajen hon bjöd på i veckan. Så ikväll får även jag smaka hur det smakar med kolasåsen, rapport avlägges senare.

Min efterrätt blir att röra ihop creame cheese med några dl vispad grädde och några msk kolasås. Bryta ner typ hobnobkex med choklad på i bitar och blanda med röran. Sen blanda ner färska hallon … klart!

3 reaktioner på ”Är det Storm på Kungsgatan? Håll i hatten!

  1. Synnøve skriver:

    Du har väl hjälm på dig hoppas jag. Lika bra att skydda det som skyddas kan. Har varit motståndare mot hjälm under alla år. Men nu när man vinglar och yrslar så är det lika bra att ta på en sån där.

    Hoppas din dessert blir god nu då.
    Kos dä…
    Klems i regnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s