Rusning

He he ingen rusning med kommentarerna idag … jag har väl varit för tråkig, arg eller skrivit för långt. Man ska vara väldigt kortfattad och rolig för att orkas med. Jag förstår, orkar inte med mig själv ibland …

Det var inte heller för mycket rusning på mitt hjärta sa doktorn idag, så jag ska föreställa hjärtfrisk. Att det rusar 7 sekunder då och då under en dag får man tydligen stå ut med … jag ska verkligen tro på läkaren när han säger att det inte är något farligt, bara obehagligt och om jag inte låssas om att det finns så kommer det inte ge mig några besvär. 😉

Känner mig så glad över att de inte hittade något av det de såg för några år sedan, vad det nu var? Mina betablockerare ska jag fasa ut lite i taget, måtte inte hjärtat sätta igång som på sjukhuset när de tog bort all medicin. Det känns märkligt att jag ska ta bort tabletterna, men inte allt om det visar sig att jag behöver ha kvar en del. Varför skulle jag behöva ha kvar dem om jag är frisk? Jag tror på läkaren jag mötte men förstår inte det hela fullt ut.

Kort och koncis … gonatt!

8 reaktioner på ”Rusning

 1. Synnøve skriver:

  Skönt att allt var som det skulle.
  Du får sätta läkaren mot väggen, eller ställa heter det kanske och fråga varför du ska äta tabletterna om allt är som det ska!

  Här är det inte som det ska.
  Jag mailar….
  Ha det gott och njut dagen.
  Kramen kompis.
  Synnöve.

 2. PaljettenQ skriver:

  Läser dina inlägg med det var som att du hade sagt allt och det var klockrent. Inget mer att tillägga… Men lustigt att du som vanligtvis har en massa kommentarer inte fick så mycket på just förra inlägget.
  *Kram*

 3. Angeli skriver:

  Vad du boar och gör fint här inne!
  Stor och bra text har det blivit oxå! 🙂

  Läste sent hos dej igår och orkade inte kommentera men jag tycker som vanligt att du säger det jag vill ha sagt och så gillar jag ju våra ösagallasamtal i telefon, ja du vet. 😉

  Skönt att läsa om läkarbesöket eller nja, kluvet kanske.

  Ringer om en stund tänkte jag.

  Kram och 🙂

 4. heimlaga skriver:

  Kul om jag inspirerat dig till att sy! Eller åtminstone till att frossa i tygkataloger!
  Att sticka är också bra för hjärtklappning, som meditation ungefär…

 5. Ama de casa skriver:

  Det låter ju bra att allt är som det ska. Men ett hjärta som rusar i 7 sekunder låter inte alls särskilt behagligt…
  Tycker du ska ställa dom frågorna du ställer här till doktorn!

 6. Helena Palena skriver:

  Folk håller på med annat nu än att blogga tror jag. Den vackraste tiden är nu. Vi får verkligen hoppas att det blir sol i morgon. Du har ju en frände i Daniel W.
  Kul att du mår bra. Lågt blodtryck ska man ha. Kanske man får leva länge. Om vi lever får vi se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s