Städa, tvätta och packa

Städa, tvätta och packa

Jisses vilken tur att maken är vid god vigör för jag försöker hela tiden smita ifrån allt som ska göras inför semestern. Jag har tvättat … halvpackat och får väl sätta fart om jag ska med på resan.

Idag har vi flängt runt i affärer för att köpa; myggstift, myggspray och hatt med myggnät och som om inte det räcker så har jag köpt ett mindre badmintonracket som man stoppar in ett batteri i och får då ett elektriskt racket som jag kan svänga runt mig och elchocka så många myggor jag bara kan. Maken satte i ett batteri för att testa … jag säger som så att han snabbt tog ur batteriet för att vi inte ska sätta på den av misstag och ta i den, så pass stark var stöten. 🙂 (Han såg lite rolig ut)

Sen har vi handlat en massa andra prylar, hela eftermiddagen bara gick upp i rök. Till min stora lycka hittade jag två stora fleecejackor på Jula, nu menar jag stora som i XXL som en trind kärring som jag får plats i. Imorgon ska jag sticka fram fötterna till min fotvårdare Laura så jag blir fin och slipper rysa när det prasslar om fötterna mellan lakanen.

Ja, vad har jag gjort sedan sist? Tänkt mycket på lycka, den svårfångade konsten att vara lycklig. Det var nog Viktoria och Daniel som så tydligt visade vad lycka gör med oss människor. Tror det var länge sedan ett par så till den grad påverkade så otroligt många människor positivt. Vi är så vana vid att påverkas, men oftast är det otrevliga saker som händer i vår omvärld som sätter spår i oss och stannar kvar lite för länge. Alla känslor och tankar om vad andra sk människor gör mot varandra. Det mördas, hackas och skjuts i evighet amen .. jag är så trött på det världen verkar ha blivit.

Här går jag omkring och fläckvis är så lycklig att få leva i den här otroligt vackra världen, samtidigt som allt för många gör allt för att bara förstöra. Visst verkar det som om världen har fått fler idioter nu för tiden än förr? Eller är det bara vår möjlighet att ta del via media som göra att allt ter sig sämre än förr? Nej, visst är det jävligare än förr … inte sparkade man ihjäl folk förr som vardagsmat eller hoppade på deras huvud eller skjöt vilt omkring sig varje vecka? Nej, tänkte väl det … är det bara jag som vill hoppa av och bosätta mig långt bort med en skog bakom mitt lilla lilla hus? Den lilla lilla gumman i det lilla lilla huset… äsch, inte gick det heller för jag är ingen liten gumma.

Nu måste jag lägga mig är sååå trött …

4 reaktioner till “Städa, tvätta och packa

  1. Visst var det bätre förr. Det är råare nu. Och var och varannan verkar gå omkring med kniv. Victoria och Daniel är fina och vackra och enkla och lyckliga. Skönt med en sån bild i allt elände. Verkligen.

  2. Det är roligt med sådant racket. Det smäller liksom bara till och fläsket pyr på flugan eller myggan. Ni verkar iaf garderade vad det gäller myggor. Då kan ju inte er semester förstöras av dom i alla fall..

    Ha en skön midsommar och semester!
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s