Foppatofflan försökte suga ut mig fotvägen

Ibland undrar jag varför det händer mig så konstiga saker … sånt som nästan är omöjligt att berätta om. Idag när jag stod i campingens dusch så hade jag ställt mina Foppatofflor nära själva duschen så att jag lätt kunde kliva i dem när jag var klar. Jag sticker ut ett ben och får ner en blöt fot i tofflan och sugs fast, det låter inte klokt men jag satt som fastlimmad i tofflan och ont gjorde det så jag höll på att dö. Fick med redig kraft slita tofflan av foten och kunde konstatera att jag hade fått en blodutgjutelse under foten av suget från tofflan. Vad ger ni mig för den varianten av självplågeri?

Till husbilen haltade jag och ojade mig redigt för maken när jag kom fram, han trodde mig nog knappt så jag fick visa mitt blåmärke.

Nu har vi dragit vidare till Falun sitter på Falu koppargruvas ställplats, det ordet får man lära sig när man har husbil. Ställplats är ett ställe där just vi med husbil står bra och vi tipsar varandra om dessa ställen. Jag mår bra och inte alls bra, orkar inte med så mycket som jag har tänkt mig och får ångest av saker jag har lovat som att åka och hälsa på en vän genom bloggen. Bara att erkänna att jag inte är klar för stora världen ännu …. fast den inte är större än Dalarna just nu. Jag kan vara så larvigt pigg vissa stunder sen går luften ur mig och jag orkar inte tänka på att vara borta och hålla igång som när jag var frisk.

Imorgon ska jag få se Carl Larssons gården och sen bär det av till den socken som vårt efternamn kommer ifrån, vi ska som jag har sagt sova en natt i ”vår” egen urskog, det ser jag fram emot.

Nu ska jag ut och titta på det enorma gruvhålet Stöten, i gruvan lär 800 personer ha förolyckats genom åren. Gruvan har funnits i 1000 år … trodde nästan inte det var sant att den har funnits så länge. Det är ett av de sk världsarv som man kan titta på.

Så ha det gött …

5 reaktioner på ”Foppatofflan försökte suga ut mig fotvägen

  1. Smörbollen skriver:

    Ajaj, sicken elak toffla! Låter inte alls trevligt med blodutgutelsen under foten, hoppas du kan gå någorlunda. Sköt om dig och njut av vackra Dalarna så gott du kan! Kramen på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s