Två polisbilar

Tänk att vi har överlevt denna smällheta dag … vi är inte kvar i Dalarna utan sitter nu i Värmland på en liten camping som ligger i stora metropolen Storfors. Här har vi lidigt mest hela eftermiddagen då värmen är tryckande och tränger sig på så jag rent av blir matter. Watson har flämtat och jag har hällt kallt vatten över honom några gånger för att lindra, själv ställde jag mig i duschen och duschade så kallt jag bara kunde vilket räckte en liten stund, sen var det för hett igen. Inatt kommer kanske åska och regn vilket jag hoppas på, vi blir kvar här till på måndag.

Elen i husbilens har slutat att fungera, inte all el utan den till bodelen som får vattenpumpar, lampor och kylen att funka, kylskåpet går på gasol så det är ingen fara.Vi ska in till Kristinehamn på måndag och besöka en firma som tillverkar vårt märke på husbilen, de ska få kolla och sätta in ett nytt kretskort. Vi kan ju fortsätta campa runt men vi får tänka oss för när vi ligger och fricampar, måste köra och ladda upp för att allt ska funka.

Igår sov vi på ett naturreservat som var väldigt vackert, Fänforsen var storslagen att titta på, vi stod vid den lugna delen av älven för jag är rädd för forsar. Vi såg både rafting och forsränning, för maken var det som om brandbilen dök upp det drog väldeliga för honom att gå dit och titta på det hela.

Idag har vi sett polisbil nummer två under hela tiden vi har varit bortresta … den hälsade på i campingens kafé, är inte det konstigt att vi bara har sett en polisbil sedan före midsommar?

Nu ska jag läsa igen har precis börjat med Hypnotisören, det är så mysigt att läsa bok efter bok när man är ute så här.

7 reaktioner på ”Två polisbilar

 1. imse skriver:

  Vilken mysig resa ni gör. Finns ju så mycket fint här i landet att upptäcka.

  Det är ohyggligt varmt även här, fast det är inte kvavt, så jag tror inte det blir åska.

  Kram

 2. PaljettenQ skriver:

  Om ni skulle ha haft en frys så skulle jag ha föreslagit isglass med frolic och köttbulle till watte och en med jorgubbar till matte 🙂

  Aha, det var smart … vi har faktiskt frys så den där infrusna frolicen ska jag lägga på minnet.

 3. Laijnen skriver:

  Å vad avis jag blir när du skriver att ni åker husbil. Jag längtar till de jag med. Vi hade de förut, jag och ex.et. Men nu blir de inget med de…Hoppas ni fick ordning på elen. Tur är väl att vissa grejor går på gasol när det gäller dessa husbilar och husvagnar..:-)

  Vet jag har blivit helt inne i ljudböcker, plöjer den ena boken efter den andra. Det är väldigt rogivande å bara sitta och lyssna, bra sätt för mig att hålla mig stilla hihi.

  Ha de gott å go tur 🙂

 4. TT skriver:

  Hoppas ni får ordning på elen!
  När jag läste detta för mannen och skulle googla på Fänforsen sa han att där har vi ju varit… snacka om att ha koll på läget, haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s