Tassprobem

Nu ligger han här och ser ut som en trött tjock-korv. Inte är det husse jag talar om snarare Watson, kunde till och med stå mitt namn där.

Vi har varit till veterinären med hans tass, samma som förra gången. Han slickar sig över ”knogen” så att den sväller upp och till slut går skinnet sönder och det bildas en krater, tror veterinären kallade det en raununkel? Kan hon mena samma namn som för blomman? De kan bli så för att en hårsäck är inflammerad eller för att han har fått en sticka i knogen eller ett litet sår. Något irriterar honom, han slickar maniskt och då kan det sluta hos djurdoktorn.

Där rök vår sista semestertusenlapp … tur att man har pengar när hunden blir sjuk. Nu har Watson fått stå i badkaret i knähögt vatten i 10 minuter för att porerna ska mjukas upp i tassen. Sen schamponerades ett medel in och han fick stå ytterligare 5-10 minuter, efter det sköljdes tassen väldigt noga och nu är det strut och luftning som gäller.

Inte nog med det han är överviktig och ska banta så där 4 kilo … så nu fick vi köpa en ny sorts bantningsmat till honom, undrar om även jag kan äta den sorten?

Han som kan vara lite petig med mat åt upp halva dagransonen direkt och det kändes skönt tycker jag.

Resten av dagen ska jag försöka sy klart överdelen jag började med igår, men först får jag nog lägga mig på soffan en stund.

3 kommentarer på “Tassprobem

  1. Ja säger då det, dessa djuren. Men man gör allt för dem. Tveklöst, eller hur. Tänk på att inte ta bort tratten för tidigt. Då börjar han slicka på tassen igen. Min hund ser just nu ut som en skabbräv, pga mattes briljanta ide om att byta ut de foder som väl fungerade på honom bara för att han inte verkade gilla de. Resultat blir att han gnager upp hela rumpan och svansen. Jättekul – NOT. Så han går omkring med en jättetratt han med. Hoppas de går bra för lille Watson. Å då passar vi på att fråga matte, hur mår matte i värmen? Ha de gott

    🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s