Draken i egen hög person

Inte är jag i lekform precis mer som den hemska draken. Har nog fått en dödlig dos av umgänge, känns som om jag håller på att kvävas, får inte ett dugg gjort som jag har tänkt mig.

Jag vill få det städat här hemma … efter målning och annan verksamhet ser det för jävligt ut, för att inte tala om all sand och damm som formligen susar in genom alla öppna fönster och dörrar.

Jag ska tvätta fönster med början nästa vecka, ett i taget. Klart att vi ska städa ordentligt här hemma när pysslet är klart, jag längtar efter ensamhet så att jag snart skriker rakt ut.

På måndag är det provtagning igen och den dagen kommer väl att rusa iväg ifrån mig som om den inte fanns, men sen ljuva tanke … tisdag, då ska maken och sonen spela golf då får jag en hel dag för mig själv.

Idag när jag duschade upptäckte jag att jag under husbilsresan har tränat upp en mängd muskler som varit i träda. Jag är klart rörligare idag än jag var före semestern, det här med att klättra upp och ner i sängen och för den delen röra sig hela tiden för att komma in och ut var nog inte så dumt ändå för min kropp, fast jag fick väldigt ont. Sen tänkte jag när jag stod där på badrumsgolvet att jag både duschar och tvättar håret varje dag precis som förr igen och det är fantastiskt att orka.

Grått ute  …. WoW vilken lycka hoppas på både regn och åska!

En kommentar på “Draken i egen hög person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s