Peppes Bodega

Har tvättat två fönster och torkat av i sovrummet resten har maken klarat av, jag bakade kärleksmums i stället för att städa.

Inget regn kom det till oss inatt precis som jag misstänkte men svalare är det idag tack och lov.

Idag har jag haft långvarig hjärtrusning samtidigt som blodtrycket har varit väldigt lågt 101/49 det är stunder jag är glad att jag har en säng eller soffa i närheten. Men det går över, allt går över bara man väntar en stund.

Nu har jag börjat på ett par nya vantar med fint mönster, det är så roligt och jag ser fram emot en helt ny bok med mängder av vantmönster som kommer ut vilken dag som helst. Titta på Solveigs vantar, hon finns på min blogroll lista som snart kommer ut med den boken.

Nu ringde dottern och vill komma över och titta på vår nymålade vägg som naturligtvis blev allt för blå … lite Peppes Bodega över det hela inte alls vad jag såg framför mig med den lilla provlappen. Tänk att de där förbaskade provkartorna inte har ett dugg med verkligheten att göra. Kan inte fatta att de inte kan producera något som stämmer mer med verkligheten. Borde man inte få betalt av dem när de luras så?

Dottern hon vill ofta komma precis när vi ska äta middag … de äter så sent på kvällarna att det inte har ett dugg med vanliga tider att göra, därför tänker hon aldrig på att andra äter normal tid. Komma senare var hon inte intresserad av så det får väl bli en annan dag.

2 kommentarer på “Peppes Bodega

  1. Mmm, gott med kärleksmums!

    Håller med om de där provkartona, sällan det blir som man tänkt sig. Bävar lite inför hur det kommer sluta när vi ska måla om husets fasad nästa sommar eller sommaren därpå.

    Sköt om dig där du är! Kramen!

  2. Det lät mycket roligare, att baka Kärleksmums istället för att städa. Bra val!
    Hoppas att du inte svajar där du står när du får hjärtrusning, det kan ju aldrig vara bra. Annars får man väl lägga sig på backen 🙂

    Din dotter kanske vet när ni brukar äta, och vill snylta 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s