Kebabrullen slank nästan ner men pizzasalladen hamnade i soporna

Sitter här däst efter en kebabrulle, halva fick jag i mig sen tog det stopp. Maken har spelat golf idag och kom hem tittade på mig och sa ”kan vi inte köpa något färdigt till middag idag?”. Jag var inte alls svår att övertala, ju mer jag har läst dietprogram desto svårare får jag att hålla mig på en vettig nivå av ätande. Lika hysteriskt som när jag skulle sluta röka för över tjugo år sedan, sista kvällen kom jag aldrig i säng, skulle ta en sista cigg och en sista cigg … så där höll jag på till fram på småtimmarna. Klart jag slutade röka när jag väl hade bestämt mig, men velig som f*n kan jag vara innan jag är klar med vad jag verkligen vill. Men det är en sak att sluta med en drog en annan att ”sluta” äta.

Ni vet de där små burkarna man får med sig med pizzasallad från pizzerian, de var dåliga ugh, så illa de luktade och smakade … jag ringde pizzerian och talade om att de var tvungna att ta bort salladen. Han öppnade en och luktade … men inte luktade den dåligt enligt honom. Nä, sa jag då fick jag väl de två äldsta som stod längst fram … men en del killar har inget luktsinne, så jag tror vad jag vill. Nu har jag i alla fall gjort vad mitt samvete krävde av mig. Hoppas ingen blir magsjuk …

Nu stickar jag på ett nytt vantmönster i två gråa färger och svart det blir fint … har ringt och beställt tre olika färger turkost och svart ullgarn till nästa vantpar.

På torsdag bär det iväg först till Huddinge på läkarbesök, mitt blodprov var prima (krea på 94) och det är lika skönt varje gång det är bra. Sen ska vi en snabbis in på IKEA, tänkte hitta en present där till dottern. Hon och maken fyller år samma dag den 25:te, vi ska fira det på torsdag med grillning hemma hos dottern med fästmannens släkt och så vår familj. Dotter och fästmannen ska till Portugal till det fina huset i bergen med den härliga poolen som hennes polare och mamma äger. Så nu blir vi blomvattnare och kattvakt de sista dagarna då ”första” kattvakten har annat för sig. 

Vad jag ska köpa till maken är en plåga varje år, han är en sån som aldrig önskar sig något. Undra om jag kan erbjuda lite rumling i höet? 😉  

En passande säsong då det är prasseltorrt ute … finns väl hur mycket hö som helst? Nej, jag får hitta på något trevlig (are) … vi går ut och äter på söndag tror jag … tapas är jag alltid sugen på, undrar om maken kan tänka sig en sån sittning?

En kommentar på “Kebabrullen slank nästan ner men pizzasalladen hamnade i soporna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s