Ingen passion i köket

TURKOS – kyler ner 
Turkos upplevs av många som den absolut kallaste ljusvibrationen mellan blått och grönt. Den kyler ner destruktiva passioner och hetsighet. En färg för ett rum som behöver svalka – badrummet ??

Köksväggen blev en katastrof … grällare färg får man leta efter så nu ska vi blanda den turkosa färgen som är kvar med vitt och försöka lena av den 🙂 som om det vore en sås, jag brukar lena av såser med en skvätt grädde.

Dottern kom upp igår för att beskåda väggen och sa att hon trodde att jag hade överdrivit när jag sa hur hemsk färgen var. Men den var så hemsk som jag sa ….

Sonen tittade in efter golfspelande och sa att den såg ut som väggarna gjorde i skolan förr … hrmf, har tänkt så jag med. Jag som alltid har varit sparsmakad när det gäller färger i mitt hem, nu fick jag väl så jag teg. Köket gick från sobert beigemönstrad tapet som var väldigt snygg men skadad genom alla års dragande med stolar mot väggen. Får väl fota och sätta in en bild så ni fattar.

 Färgen ser faktiskt bättre ut på bild än i verkligheten, båthuset fick jag av vår son det är vinboxens hus.

Inte är det en pastelligt mjuk turkos precis …

11 kommentarer på “Ingen passion i köket

  1. Vi har en turkos vägg i vårt vardagsrum i Sverige. Ser ungefär ut som din. Det konstiga är att man vänjer sig efter ett tag. =)
    Det är inte vi utan tidigare hyresgäster som målat väggen och vi önskade att de skulle måla om den vilket de inte gjorde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s