En gaffel i skallen

Jämmer och elände så risig man blir av urinvägsinfektion, jag har frusit och svettats om vartannat. Att springa på toa och skvätta mest hela tiden och knipa ut sig sista droppen samtidigt som det gör så ont att man blir helt matt kan man vara glad om man slipper. Sen har jag fått en läbbig huvudvärk som jag tror är biverkan från tabletterna men å andra sidan kan jag ha den där skärande värken annars också av fibromyalgin men inte alls som nu nästan hela tiden. Kasta in en gaffel i skallen och vrid om med jämna mellanrum så förstår du hur det känns.

Så mycket mer har inte hänt här sedan sist … igår sov jag nästan hela dagen och idag kommer inget roligare att hända. Dagens höjdare är att duscha …

7 reaktioner till “En gaffel i skallen

 1. Men nu borde du väl känna dig bätte? Yngsta fröken behöver ibland byta penicillin så gå inte och dra på det om du inte blir drastiskt bättre.

  Krya på dig nu idag och på studs!

 2. Det är så fruktansvärt irriterande. Man känner sig hur kissnödig som helst och det enda som kommer är droppar. Droppar!
  Hoppas att det går över snart.
  Och jag tänker inte ta en gaffel i skallen. Jag tror dig, att det gör ont ändå 😉

  kram

 3. Aj, aj, aj! Svärmor hamnade på intensiven efter obehandlad UVI; den gick upp i njurarna & gav höga sockervärden… Läkar’n påstod hon hade fått diabetes, men det visade sig att min diagnos var rätt…

  Har bara haft en UVI i mitt liv, men kommer alltför väl ihåg smärtan – hoppas du mår bättre snart!

 4. Jag mår riktigt bra idag, får bara ta det lugnt och äta upp mina pillerutter. Men det är för vidrigt att få urinvägsinfektion, jag får dundertabletter och antar att vi som har fått en ny njure får det för att det verkligen inte ska hända något tokigt som tar sig till njuren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s