Jag ligger på ett regnmoln och njuter

Har ni sett något så vackert som mitt moln? Äntligen regnar det för kung och fosterland, gräsmattorna börjar redan bli gröna och jag njuter så det står härliga till.

Inne är det mörkt så pass att jag får tända lampan i vardagsrummet där jag sitter och nystar mina turkosa ullhärvor. Jag har så bråttom nu, vill sticka i de sköna färgerna helst redan igår. Jo, ska erkännas har precis stickat klart en vacker vante i gråa nyanser, men nu kan jag nog inte stilla mig och sticka den andra jag suktar så efter att sticka i det turkosa. Det blir ett par vantar där mönstret är döpt till ”Maggan” av min Vantdrottning Solveig som ni hittar i min blogroll om ni vill titta så fantastiska  mönster hon gör, snart kommer hennes vantbok ut med massor av mönster och där finns nog mönstret ”Maggan” med. Tänk att jag skulle sluta som ett mönster … det tror jag inte att min högstadielärare trodde när det begav sig. 🙂  Här en blomma till tröst åt mina lärare …

Jag mår bättre men inte riktigt som jag borde, så ringde telefonen och njurläkaren sa att bacillen efter odling var betydligt allvarligare så det blir nytt penicillin ikväll, maken får hämta på vägen hem. Äsch, trött jag blir att inget kan gå smidigt, men nu fattar jag varför jag är så svettig och svag ännu.

Här är Marsipangrisen i vintras ute med pappa och åker pulka … han har så otroligt vackra ögon, fundersamma som ger de sig iväg i sin egen värld eller så glittrar det av bus. Min stora kärlek här i livet …

11 kommentarer på “Jag ligger på ett regnmoln och njuter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s