Vi tar en annan dag

Skulle inte tro att jag hoppar upp och är så där pigg. Idag är dagen jag helst vill hoppa över, vissa dagar blir skitdagar innan de ens har börjat. Jag erkänner jag är deppig, orkar inte med att må dåligt längre, det får banne mig bli bra någon gång. Idag är sista dagen med penicillinet och jag hoppas att det inte är baciller kvar nu utan att jag kan komma igen.

Iväg imorse och tog blodprov, urinprov blir det först nästa vecka, är ingen ide att ta det när man äter penicillinet. Ut med Watson gick skapligt bra då det är så svalt och skönt ute mellan regnskurarna. Sen har jag försökt sova i soffan utan resultat som om jag är för trött för att somna, låter inte klokt.

Nä, jag mår inte klokt idag, vi hörs en annan dag.

2 kommentarer på “Vi tar en annan dag

 1. Uttrycket ”Jag har för trött för att kunna sova” är mycket klokt!
  Har ofta använt det själv och fått medhåll från min psykiatriker.
  Tänk bara på det lilla barnet som hunnit bli mer än övertrött, när sömntåget passerat för länge sen. Då är det omöjligt att få det lilla barnet att somna.

  Är övertygad om att samma sak gäller för oss klimakterietanter.

  Hoppas penicillinkuren har fått bort bakterierna så att du snart mår psykiskt bättre och känner dig starkare.
  Kropp och själ vandrar nästan alltid hand i hand!

  Skickar en tröste- och styrkekram till Dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s