Orangegrå, bränd orange och grått kan det vara något?

Tänk så olika man kan känna sig från dag till dag, igår var hela jag som förlamad till både kropp och tanke, idag känner jag att nu jäklar vänder det.

Förmiddagen slank iväg som ett halt sidentyg, väntade att dottern skulle dyka upp för att gå ut med Watson vilket hon generöst erbjöd igår kväll. Klockan 11.30 räknade jag ut att det var dags för Watson att luftas då husse skulle på besiktning med husbilen imorse och gick första kissturen så tidigt som 07-tiden.

Men inte kom hon inte … när klockan var över tolv då gick jag själv ut med honom och inte mötte jag henne på vägen heller. Klart jag blir sur, jag tänker på Watson som inte ska behöva hålla sig så länge bara för att det inte passar någon att komma den tid som är bestämd. Det är inte jag som lider av att negligeras, jag blir mest förbannad å Watson vägnar. Men ungar … de har mest sig själva i skallen oavsett ålder verkar det som.

Nu har jag beställt mer ullgarn, tänkte mig grå vantar med bränd orange och orange grått mönster … senare blir det nog något i lila och rosa. Jag är snart klart med första vanten i olika turkosa färger med svart botten, härliga färger. Ska fota lite senare.

Idag är det en njutbar svensk sommardag, frisk efter allt regn och lagom varm, inget att klaga över.

Nu har jag fått första tiden i oktober till Danderyds njurmedicinska, jag har fått den läkare jag hade precis på slutet av kontakten med dem och det blir  bra. De ska hålla koll på mig genom åren, men blir jag sjuk så är det Huddinge som har huvudansvar för mig och det gör att jag vågar gå kvar på Danderyd. Inte för att jag misstror den läkare som jag har fått, men så trygg som jag har känt mig med Huddinge har jag inte gjort med Danderyd på alla år de höll kollen på hur njurarna försämrades.

Nu ska jag sätta mig i soffan och sticka några varv till och ta en kopp java.

5 kommentarer på “Orangegrå, bränd orange och grått kan det vara något?

  1. Skulle vovvarna vara hänvisade enbart till den yngre generationen skulle de nog ha partyblåsa. Eller så är det det att de vet att man inte klarar av att jycken får lida så man gör det i alla fall.

  2. Ser verkligen fram mot att få se bilder på vantar eller gärna garn för den delen. =)
    Hur går det med sömnaden förresten! Har du hittat något snyggt mönster?
    Hoppas att du får en skön helg.

    Ska skärpa mig och fota garn och den vante som är klar men tumlös i helgen. Jo, jag har hittat mönster som jag tänker mig att få till, men så kom urinvägsinfektionen så där har det gått nästan två veckor utan ork eller lust.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s