Skaldjursfrossa

Häromdagen berättade maken att hans arbetskompis som kommer från västkusten brukade koka en kräftlag och hälla över lager med räkor och krondill. Klart jag slet åt mig lite krondill och räkor igår när jag handlade och idag har maken ordnat det hela så vi kan äta det till middag.

När vi ändå är igång med frossandet ska vi passa på och dela på en krabba med hovmästarsås till.

Jag ska baka tekakor idag men bestämde att jag ska köpa ett mer passande gott bröd i bageriet under eftermiddagen. Vi ska dra iväg till Fältöversten … jag ska både hämta recept och försöka hitta en korgväska med bred botten som jag kan ha den stickning jag håller på med i.

Idag är det supergrått ute och regnet hänger än så länge i luften, snart brakar det lös och jag tycker det är så skönt. Men klart blir det som för Synnöve mer som en dränkt råtta av allt regn, då är det kanske inte så mysigt.

Nu ska jag sätta fart … överdriver lite men klä på mig mer än tröja och underbyxor, tror inte jag skulle göra någon succé på Fältöversten i den här munderingen.

Senare idag ska jag sätta in foton på det garn och den vante som är klar men tumlös, så ni får se att jag inte bara ligger på latsidan.

9 kommentarer på “Skaldjursfrossa

 1. Så gott det är med skaldjur!! Ikväll blir det kräftor och räkor här hemma.

  Vilket statistik-verktyg använder du? Jag har också wordpress. Vilket plug-in ska man skaffa sig?

 2. Hej Junitjejen …
  Om du klickar in dig till Mina Kontrollpaneler. Leta efter Utseende, där finns widgets. Klickar in dig på widgets så hamnar du på en sida där man drar det man vill ha till vänster Sidbar.
  För att få besöksräknare drar du Blog State till vänster och släpper den så fastnar den där och hamnar på din bloggsida. Vill du ha den högst upp så drar du den dit. Du kan även hitta annat som du kan få i din blogg.
  Lycka till

 3. Göttgottigott så länge det är kräftor!Vakar sedan en månad över paps som är /varit dålig så vi hörs snart med goda besked hopppas jag.Kramar om dig

  1. Oj, nu får jag så dåligt samvete för att jag inte har hört av mig ett dugg på så lång tid. Avd. undanflykter nr 1 semestern bara drog iväg som en avlöning. Nr 2 har inte mått så där kanonbra och tappar lusten att ringa och prata. Nr 3 urinvägsinfektionen har tagit nästan två veckor av mig och nu är det fibro för hela slanten.
   Hoppas verkligen att pappsen snart mår bra igen.
   Varmaste kramen på länge!
   Nå, hur klarar jag mig med undanflykterna? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s