Det var katten

Medans mitt grekiska bröd jäser sin sista timme ringer jag och hör hur provsvaren ser ut. Jättebra … Krea 86 inte klokt så bra. CRP var medtaget och  visade på 4, så jag bugar och bockar, tackandes provtagerskan för hennes utmärkt utförda jobb.

När jag tog av mig tröjan vid hemkomsten så var jag väldigt blodig där de hade stuckit mig, det var precis så att inte kläderna blev blodiga. En gång för länge sedan så hade jag precis lämnat prov, det var vinter och jag drog på mig tröjan och jackan och gick ut från vårdcentralen … känner något väldigt kallt som rinner utefter min arm. Drar upp och tittar och blir helt snurrig i skallen när jag ser att det är blod som rinner. In igen och vill lägga mig på golvet, men det fick jag inte för sköterskan jag skulle prompt med till en säng som de har bakom ett av provtagningsställena. Där på en stol satt en patient redan för provtagning och jag tyckte det var så dumt att störa dem, golvet passade mig fint men jag fick knöla mig ner i sängen bakom patienten. Syrran spritade av armen och la om det hela på nytt så att jag kunde åka hem.

Nu är det bara att vänta på urinodlingen men den är säkert helt ok.

Nu ska jag sticka öppningen för tummen på vante nr två, har redan stickat förbi det stället en gång och fått dra upp några varv, fattar inte att jag missar tumhålet så lätt?

2 kommentarer på “Det var katten

 1. Åhh, vad skönt att provsvaren var bra!

  Tittade på vantarna några inlägg ner. Jättesnygga, vilket mästerverk, såg ut att vara komplicerat.

  Appropå stickning, en av svärsönerna hade under en period arbetat för mycket.
  Han fick rådet att börja sticka under kvällstid. Ett utmärkt sätt att koppla bort tankarna från jobbet på.
  Det blev lite problem när maskorna skulle läggas upp. Vet inte hur många ggr. både dottern och jag försökte hjälpa honom att komma ihåg hur man gjorde.
  Till slut lyckades dottern.

  Kramar och ännu en gång, skönt med provsvaren!

 2. Imponerande krea och skönt med lågt CRP!

  En gång när jag cyklat hem från provtagning på vårdcentralen var armen helt nerkladdad när jag tog av mig jackan. Som tur är har jag inga problem med att se blod, så jag cyklade tillbaka och sade att jag ville reklamera provtagningen…

  Hoppas brödet blir gott, jag misslyckades totalt med ljust surdegsbröd igår. Rågbrödet blev däremot jättegott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s