Lite ditt och datt

Efter en natts rullande bara för att jag skulle upp och iväg och lämna prover, så blir den här dagen helt ur led. Jag har redan sovit en stund och känner det som om jag kunde sova resten av dagen, men nu är det Watsons tur att få sig en nypa luft.

Misstänker att de glömde ta CRP provet idag … verkar som om jag som patient måste sätta mig in i deras datasystem och tala om för dem precis vad de ska göra. Imorse la jag allt krut på urinprovet att det både skulle ta sticka och odling för att det skulle bli rätt men glömde att påminna om CRP provet. Nä, det var inte samma dam som sist …

Det verkar bli regn även idag … luften är så fuktig dag efter dag. Igår vräkte det ner under större delen av eftermiddagen, rena skyfallen faktiskt, men jag sov som en stock då i soffan.

Lika bra att jag går min sväng nu med Watson för jag ska ringa mammografimottagningen sen och försöka få en tid samma dag som jag ska till njurmottagningen i oktober på Danderyd. Det gäller att samla ihop sina ärenden på samma gång. Inte så svårt att se vad jag längtar efter eller hur?

2 reaktioner på ”Lite ditt och datt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s