Något irriterad helt i onödan

Början på dagen är helt ok och jag gör det där som jag brukar sen går vi vår sväng Watson och jag. Efter mycket tänkande har jag beslutat att börja efter förmåga gå lite längre turer med honom. Jag kommer hem så svettig att jag nog går att krama ur …

Sen vänder dagen och humört, flera samtal som jag måste ringa verkar hopplösa att komma fram på eller få de svar jag är i behov av.

Först är det vår nya veterinärmottagning som nu plötsligt har stängt på kvällarna och bara öppet mellan 8-17 vilket betyder att vi häromkvällen när vi skulle väga och köpa nytt dietfoder till Watson stod vi där med lång näsa. Jag ringer till dem dagen efter och undrar hur de har tänkt sig med oss som inte kan komma på dagtid? Men de struntar i oss så vi får återgå till vår gamla veterinär som det inte alls är något fel på, men som har en bökig parkering som vi ville slippa. Så idag har jag ringt till företaget som säljer dietfodret för att få veta var jag kan få tag på det, så att vi kan köpa det på det stället under kvällstid.

Sen ringer jag min gynekolog för att få en tid och det tar tid. Jag har bokat Watson till ”gamla” veterinären för spruta som han tar varje år mot kennelhosta och allt vad det nu är.

Nu planerar jag för min 1 års dag med nya njuren den 26 augusti, lite familj och så Rosita min donator så klart. Jag ska köpa färdig smörgåstårta och en tårta till kaffet orkar inte hålla på själv med allt. Så jag ringer och ringer till min morbror som jag tror har lagt luret på sniskan för det är bara upptaget hela tiden. Jag är sån att jag direkt vill ringa och boka in det jag har tänkt så att jag vet hur det blir och är det upptaget hela tiden så blir jag så stressad helt i onödan. Vill liksom bara bli av med uppgiften så att jag kan gå vidare med annat.

Så framtiden = gynekologbesök, åka halva stan runt för diethundmat, 1 års festen, Watsons veterinärbesök, dotterns flytt, fotvård, ansiktsbehandling, gå till frissan och slinga håret, provtagning varannan vecka, besök hos läkare på njurmottagningen, mammografi. Det räcker ett tag tycker jag.

Äsch lika bra att gå och lägga sig på soffan en stund känner mig som ett ursuget äpple.

4 reaktioner på ”Något irriterad helt i onödan

 1. kvinnotankar skriver:

  Men men när jag läser så ser jag en del roliga uppgifter också. Kalaset, frissan, fotvård och ansiktsbehandlingen. Kanske klan det väga upp stressen över de andra 🙂
  Kram och ta EN sak i taget så löser sig allt sakta men säkert!

  Klart att det finns jätte trevliga saker som jag ska göra och ser fram emot, det är inte de som jag gnäller över.
  Kram

 2. Bettan skriver:

  Oj det var mycket på en gång. Grattis till ett år med njuren, tänk vad tiden går. Jag och Riggan firar 7 år den 19 augusti. Tänk jag minns den resan som om det vore igår.
  Lycka till med allt.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s