Fuktigt värre ute

Idag ska jag slinga mig och klippa topparna hos min vän som är frissa. Det ska bli skönt att få det gjort, men dagen är naturligtvis en av mina sämre. Väderomslag och kroppen blir knäpp, men jag ska ta en Panodil sen när jag ska iväg så att jag orkar. Morgondagen är bokad för ansiktsbehandling, men den får jag nog skjuta fram lite igen … förra gången var det urinvägsinfektionen som gjorde att jag inte kunde komma. Det är svårt att ”komma till” när man har fibromyalgi, jag beställer en tid och vet ju aldrig hur jag mår. Många saker har jag slutat med för att jag inte tycker om att ringa och avbeställa tider.

Sa jag att jag fick äta samma penicillin som jag började med igen, det är den sorten som ska ta kål på resten av bacillerna. Jag hoppas verkligen att det biter denna gång. Nytt urinprov om tre veckor …

Nu måste jag sätta igång, ska ut med Watte och lite annat före klippningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s