Nya släktingar dyker upp

Tänk att livet kan vara så spännande … har syskon som bor runt om i Sverige som jag inte har vuxit upp med, men träffat några gånger. Nu har jag hittat tre syrror och en bror på Facebook och en faster i Danmark,  när jag tittade i fasterns Facebook sida så hittade jag många med samma efternamn som jag själv bar tills jag skaffade pass vid 17-18 års ålder. Då upptäckte vi att jag fast jag var född i Sverige var dansk medborgare och ännu bar min pappas efternamn. Lite spännande att jag liksom inte fanns med det namn min adoptivpappas adoption gav mig.

Men jag fick betala en summa för att få frimärken med stämplar som gjorde mig svensk, ibland undrar jag hur det kunde bli så där konstigt.

Jag har släkt i USA vilket jag visste sedan tidigare, har ett telefonnummer till Florida där en faster bor eller bodde för många år sedan, men jag har aldrig ringt henne. Nu såg jag många yngre personer som så klart är barn till hennes barn. Spännande tycker jag …

Idag har jag beställt en White Lady 10 bitars tårta med vit marsipan fylld med chokladmousse som är bland det bästa jag vet. Min tanke var att jag skulle köpa två 6 bitars moussetårtor med citron och någon annan smak, men de hade inga av den sorten nu, kan ha med värmen att göra. Tårtan ska hämtas på torsdag det är då jag har haft njuren i ett år och det ska bli trevlig att bjuda familjen och min donator på lite fest mitt i veckan. Ska imorgon beställa en smörgåstårta, orkar inte alls göra varken den eller en vanlig tårta som jag mår nu.

Till min donator har jag köpt en berlock som ser ut som en stjärna där det står ”You are my lucky star”. Till den ska jag imorgon köpa själva armbandet som är modell lite kraftigare för dessa berlocker som kommer från Thomas Sabo. Det finns en uppsjö av fantastiska berlocker titta får ni se. Jag tänkte att jag kan köpa en berlock varje år till min väldigt speciella vän. Samma armband med berlock köpte jag till dottern i julklapp vilket var poppis. Så bra när man inte vet vad man ska hitta på i present.

Tårtdags

5 kommentarer på “Nya släktingar dyker upp

 1. Vilken bra present! Thomas Sabos smycken är verkligen fina och hör till mina favoriter.

  Spännande med dina ”nya” släktingar. Hoppas ni återupptar kontakten.

  Kram

 2. Vad häpen jag skulle bli. Jag har nog en rätt ”tråkig” släkt för en så länge dyker där inte upp några nya släktingar annat än småbarn och ingiftingar.

 3. Spännande med de nya släktingarna. Blir du inte nyfiken på att träffa dem? 🙂

  Presenten låter fin och speciell, till en speciell vän. Tårtan ska vi då inte ens tala om, vattnas i munnen. 🙂 Ni får nog ett trevligt firande kan jag tro!

  Kranen!

 4. Spännande att utspriddheten e så stor! Bra att facebook finns, en ny snabb möjlighet att få tag på folk!

  Utan att hyra dekektiver eller ringa ”språlöst”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s