Inte blir det som jag har tänkt alla gånger

Yoga? Skulle inte tro det … När jag kom dit visade det sig att hon som skulle hålla i det hela var hemma med sjukt barn. Ingen ringde mig för att tala om att det var inställt, så dåligt och det sa jag också.

Men mitt gamla jobb ligger vägg i vägg så jag fick både kram, kaffe och en massa snack till livs när jag hälsade på där vilket livade upp mig väldigt.

Kan ni tänka er att jag ännu inte har blivit dåligt av urinvägsinfektionen, varje dag är ett under känner mig så lycklig över att klara mig. På måndag ska jag lämna urinprov och blodprover, då hoppas jag att det inte ligger några lurande baciller kvar.

Nu vill jag bara få lite krafter tillbaka så att jag känner mig starkare och piggare igen.

Ikväll åker vi kanske över till dottern en stund, hon har köpt sockgarn till mig på Lidl till bra pris. Fästmannen ska bort ikväll, dottern känner sig spooky över att vara ensam i stora huset, lika bra hon lär sig. Men vi åker nog över en stund så får vi en kaffe, mitt garn och se på tapeterna de har satt upp.

Snart är det helg igen, jag längtar efter två saker; gå ut i skogen och titta efter svamp och så marsipangrisen. Ska nog försöka få ihop de där två på något vis om nu sonen har lust att träffas.

Nu har vi annons ute på försäljning av husbilen. Efter mycket prat fram och tillbaka har vi kommit fram till att jag nog mår bäst av att ha en fast punkt att åka till istället för att åka runt. Jag blir aldrig som jag var förr utan får lov att anpassa mitt liv efter den jag är idag.

Husbilen har varit helt underbar under den tid vi har haft den men framöver blir det nog sommarställe för oss. Nu är husbilen i toppskick så det är rätt tillfälle att sälja, om den inte säljs nu så sätter vi ut den igen till i vår. Vi har  redan tingat vinterplatsen till husbilen, så den inte mår dåligt av väder och vind.

Nu ska jag sätta igång med en sallad till middag, vi har kycklingrester kvar så det blir bra i sallad och så fetaost.

4 kommentarer på “Inte blir det som jag har tänkt alla gånger

 1. Nu är ju sommaren över så kanske inte så många som köper husbil då? Eller så kanske det är just det dom gör. Hoppas ni får den såld tillslut i alla fall. Kanske är lättare när våren kommer. Synd att ni inte ska ha kvar den, ni verkar ha trivts i den.

  Men det blir nog bra så som det blir! 🙂
  Hoppas du får träffa marsipangrisen.
  Kram!

 2. Fy vad irriterande när man har en inbokad tid o ingen är där när man kommer. Det går ju att hitta telefonnummer på nätet. Kul att hälsa på dottern i nya huset och att du börjar bli pigg igen. Mindre roligt att ni måste sälja husbilen men som jag brukar säga,allt har sin tid. Kan ju vara kul att prova något nytt. Så stor han har blivit din marsipangris, så söt han är jag förstår att du njuter av det.
  Kram från ett kallt Dalarna

 3. Hej i natten.
  Japp, då sitter man här igen då.
  Jobbar, huttrar och fryser.
  Jo jag sitter inomhus alltså…
  Men det är bara 16 grader inne för tillfället.
  Pannan är inte påslagen, jag kan inte elda och för lat för att starta el-elementet. Tur det finns filtar.

  Håller nu mina tummar (alla 10) för att du blir kvitt urinvägsinfektionen.
  Det är dags för det du.

  Att inte kunna ge besked tycker jag är märkligt i dessa tider.
  Alla, nästan har mobil. Eller dator. Där kan man maila, skriva på facebook, skriva på msn…
  Så det finns ingen ursäkt för sånt där tycker jag.

  Trist det där med husbilen.
  Men jag förstår dig. Ibland måste ta val här i livet för att livet ska flyta bättre. Ni kan ha en fast bas här, fniss….
  Har ju sagt det förut. Välkommen över.

  Nu ska jag sätta mig och glo på lite tv i natten. Tur det finns engelsk krim på dvd.

  Kramen och sov gott nu.
  Din vän Synnöve.

 4. Hoppas att ni får sålt husbilen och till rätt pris. Kanske är en fast punkt bättre. Men fasta punkter kräver en del skötsel också…

  Ha en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s