Vantboken äntligen här!

Idag fick jag Solveig Larssons vantbok med posten. Jag blev hysteriskt glad, så fantastisk bok med en sån mängd mönster.  Alla som stickar vantar kommer att älska boken.

Om du vill köpa boken så kan du ringa till Lumio förlag 0927-12285 där kan du få upplysning om var den säljs. Eller maila info@lumio.se

Idag har jag pysslat med allt och ingenting … maken rev ur klädkammaren igår och jag har donat med resterna idag. En hög hit och en hög dit … mycket att kasta.

Imorgon ska jag åka på mitt första stickcafé, är så nöjd med att det ligger i vårt centrum så att jag orkar ta mig dit och vara med. Watson ska få vara hos sina hundvakter hela dagen, det är lite lyx att få rå sig själv då och då. Gissa om jag ska ta med mig Vantboken och visa dem alla.

Sa jag att jag har stickat och filtat ett par tofflor i rosa? De blev så söta, väldigt små då hon som ska ha dem är liten på foten. Nu håller jag på med ett par i plommonfärg med en rand av senapsgult. Ni ska få se när de är klara.

Men jag måste köpa fler färger av ullgarn, jag har så mycket inspiration från vantboken att det fullkomligt kokar i skallen på mig. Inte så bra för mig att det kokar där uppe då blir jag så lätt dränerad på energi, men det är svårt att inte bli till sig när man får sån inspiration som Solveig ger mig med stickandet av vantar. Det är helt och hållet hennes fel att jag har fått vantmani.

Nu ska jag sy klart den lilla T-shirten till Tim, tjingeling.

9 kommentarer på “Vantboken äntligen här!

 1. Jag har fått mönster av Solveig som hon har gjort, de sista vantarna de turkos/svarta som jag stickade och gav bort har Solveig gjort mönster till och döpt till Maggan.
  Jag kommer att sticka vantar ur boken varefter … ska bli härligt.
  Kram min lilla paljett

 2. Ah, just ja, det var som jag mindes att det var ett mönster med ditt namn 🙂
  Vad roligt att ha ett intresse som ditt stickande, det verkar så rogivande och kreativt på samma gång.

 3. Den boken passar nog dig. Hoppas du hittar något fint att göra i den, men det tror jag nog.
  De där rosa tofflorna lät inte helt fel. Kanske just för att jag älskar rosa 😉
  Hoppas hon gillade dom.

  De har haft ett litet stickcafé i närheten där jag bodde förut, det var mysigt och många som kom dit och delade stickmönster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s