Bacillfri och lycklig

Idag sopades min oro all världens väg … mitt sista urinprov var utan baciller. Min själ nynnar på glada toner och lättnade är så stor så stor. I köket puttrar en köttgryta och jag planerar för mitt liv igen. Låter som om jag är en drama queen och kanske blir man det när prövningar ibland blir lite för många och utdragna.

Igår var jag till min gynekolog som skulle dra ut en hormonspiral och stoppa in en ny, men det kan ni glömma. De trådar som den ska dras ut med fick hon inte tag i så det blev en remiss till Sofiahemmet där de ska göra om processen men med bedövning, tusen tack för det gör redigt ont när det sitter fast. Blir såå trött på att allt ska bli så förbaskat omständigt när jag ska göra något.

Watsons tass har nu svällt av och ser normal ut, kortisonet har dragits ner till halva mängden så nu slipper han bli så där sjukt kissnödig.

Jag känner mig så lycklig, mötte en kvinna på ett ”oväntat ställe” som är synsk sedan barndom. Hon vill att vi träffas och det gör mig så upplivad, hon berättade vad hon såg runt mig och jag känner mig som en svamp bara suger i mig och inser att jag har längtat väldigt efter någon av hennes kaliber som kan ge mig kraft att ta mig vidare. Jag får ta fram mina gamla spåkort och se om jag har något kvar av de gamla takterna, men det vet jag inte än. Vi ska träffas och byta lite tjänster som det så fint heter.

Nu önskar jag er alla en skön helg.

4 reaktioner på ”Bacillfri och lycklig

 1. turez skriver:

  Härligt att provet var bra! Så slipper du det.
  Men som alltid kommer det något annat då. Lät inte så mysigt att hormonspiralen sitter fast. Usch.
  Men nästa gång får du bedövning och det löser sig nog det också 🙂

  Kram på dig!

 2. TT skriver:

  Jag har aldrig haft en spiral… låter läskigt!
  Jag ska på seans 11 november, ska bli spännande, jag väntar på att min syster vill prata med mej.
  Grattis till rena prover! Kram.

 3. Smörbollen skriver:

  Vad skönt att urinprovet var fint och bacillfritt! 🙂
  Spännande med mötet med kvinnan där, häftigt! Hoppas dina takter sitter i, det tror jag nog.

  Hoppas veckan börjar fint för dig! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s