Kroppen hänger inte med längre

Gör som katten kryper ihop och vill bara sova … denna vecka tar kål på mig. Idag har jag börjat dagen med att stå utanför dörren till mitt lab redan klockan 08.00. Efter lunch var det dags att ge sig iväg till tandhygienisten, sjutton så dyrt det har blivit 770 kronor för lite skrap och pet här och där och konstatera att allt ser bra ut.

Imorgon ska jag till njurläkaren på Danderyd, nu håller jag på samla ihop gamla/nya pocketböcker som jag ska skänka till sjukhuset. De har en hylla i en korridor där vem som helst kan låna en pocketbok utan att använda lånekort. Tycker jag är en väldigt bra ide att ge sina lästa pocketböcker till dem, då kan jag med gott samvete låna en bok i hyllan och inte känna att det dröjer tre månader innan jag kommer till njurläkaren igen för att lämna boken åter när jag går förbi.

Usch kroppen orkar inte riktigt med när det blir så här mycket, tursamt nog tog B och I Watson idag och ska även ta honom imorgon. Nu går jag och lägger mig …

6 kommentarer på “Kroppen hänger inte med längre

  1. Men nu är veckan över och jag har avverkat mammografi, tandhygeinisten, njurläkaren och provtagning. Nu ser jag fram emot lugnet nästa vecka inte ett skit är inbokat och det blir rena nirvana för mig.
    Kram

  2. Såg ditt svar här ovan – skönt med en lugn vecka för dig nästa vecka!

    Jättebra idé det där med pocketbökerna. Här går böckerna runt bland svenskarna här nere, så dom återanvänds flera gånger. Det är jättebra, särskilt nu när vi inte åker till Sverige så ofta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s