Lite nya foton

Idag efter att maken och jag hade vinkat och pratat med marsipangrisen med webbkamerans hjälp så dog musen. Jag var glad att maken satt bredvid mig när det hände för om jag hade ringt honom på jobbet och undrat vad som blivit fel så hade han utgått ifrån att det just var ”mitt fel”. Så nu sitter jag här med nytt tangentbord och mus.

I köket väntar vår nya grönsakssvarv på våra första trevande försök att göra spiraler av grönsaker.

Maken håller på att rensa ut allt från husbilen, den ska in i sitt vinteride nästa helg. Jag ska ner sen och torka ur skåp och lådor.

I veckan stal någon makens cykel, han hade ett kraftigt lås, men de slog av det helt med något. Jag antar att de inte var en impulshandling utan väl förberett. Cykeln var så där 6-7 år gammal och lite rostig, fanns mycket finare cyklar att stjäla. Jag hatar den här biten av vårt samhälle … att man stjäl andras saker, förstör  och beter sig svinigt. Önskar att jag bodde på landet i lugn och ro, men det vill inte maken.

 Idag sätter jag  in lite bilder för att visa vad jag har fått till. Ett par nya vantar i julklapp kanske?

Filtade tofflor, stickas som vanligt först fast väldigt stora. Tvättas i tvättmaskin så att de filtar ihop sig, blir väldigt varma.

 Ännu ett par

Fantastisk bukett jag fick av maken förra helgen.

De här vantarna håller jag på med nu, passar på att göra slut på lite restgarner.

Jag har ännu ett par vantar som är klara men de ligger på tork, så dem visar jag nästa gång.

Mina orkidéer blommar hysteriskt, det här är bara några av dem alla. Jag sköter dem inte alls som andra gör utan häller vatten upp i hela krukan och så får de väl sköta sig själv tills det är dags för en ny omgång vatten. Jag har så mycket knoppar och blommor på varje blomma att jag inte tror att det är sant.

6 kommentarer på “Lite nya foton

 1. Du jag anmäler mig på kurs. Stickkurs….
  Hoppas det går bra det.

  Härliga tofflor. De ser varma ut och det kan kanske behövas i vinter.

  Orkideer har jag en. Den blommar nu, med blommor högst upp i toppen av de kala pinnar jag antar kallas grenar.
  Har aldrig haft orkideer förut så det här är spännande.

  Man får väl inget ut på försäkringen heller antar jag när den är så pass gammal. Men just när det gäller stöld så är det inte ålder som spelar roll utan att någon faktiskt tagit något som jag gillar och använder. Det gör ont!

  Nu ska jag lyfta på rumpan. Ha på lite te, njuta en knäcke med brunost….

  Snart om så där 3,5 timme får jag sova….

  Kramen Synnöve.

 2. Du varma människa som stickar så fint och har blommor som får mig grööön av avund! Jag har en award åt dig på min blogg!

  kram
  (Du har piffat upp bloggen – fint!)

 3. Men gud så duktig du är på att sticka. Kommer man bara igång går det av bara farten. Det var länge sedan jag stickade nu. Håller på med en sjal. Nä, nu får jag sätta igång igen. Kul grej för grönsakerna. Att det fanns en sån hade jag ingen aaaaaning om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s