Bidde bara en tumme text

Så här kan jag känna mig rätt ofta, som han på bilden.

Väderomslag och kroppsligt förfall .. ja, så kan det vara för en med fibromyalgi. Dottern ringde sa att de ville komma över efter jobbet. Jaha, vilken tid blir det undrade jag som insåg att det skulle bli middagsgäster. Tänk om min kropp kunde vara som vanligt då skulle folk kunna rasa in och ut bäst sjutton de ville. Men klart att allt ordnar sig, det gör det alltid på något vis. Min helt tomma vecka ser nu ut att vara halvbokad av besök vilket jag ser fram emot oavsett vad min kropp gnäller om.

Inte blev det mer skrivet här telefonen har ringt mest hela tiden ….

3 kommentarer på “Bidde bara en tumme text

 1. Du får helt enkelt lyda kroppen ett tag till Maggan.
  Funkar inte den så orkar du inget.

  Känner så där just nu med.
  Är så trött….
  Vill bra sova….
  Tror det är dags för en stund under filten.
  Kram på sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s