Ännu ett prov borta

 Det finns ett ljus i den mörka tunnel jag nu befinner mig i … inget,  jag säger inget funkar som det ska. Klart det finns ljus men ibland blir jag bara så trött på allt som jävlas.

Kroppen kan vi bara glömma … senaste blodprovet vars svar jag har väntat på en vecka finns inte. Ska naturligtvis upp imorgon igen och ta nytt, blir så uppgiven och trött att jag snart inte har ord för den här terror provlämningen åsamkar mig.

Igår fick vi en trevlig middag med dottern och hennes fästman, roligt att se att de är så goa med varandra. Jag var rätt trött och lite sliten, men på något vis går det mesta över när det kommer folk.

Idag vräker regnet ner, det är en rejäl höstdag som jag normalt skulle uppskatta. Men så är det väderomslaget som inte är snällt mot min kropp, så jag är rätt ynklig men ser fram emot att Tanten funderar  snart kommer på ett besök med sin man. De har varit på en mässa och har vänligheten att besöka mig före färden går mot Dalarna igen. Hon har gjort en del saker som jag har köpt till dottern och fästmannen i present. Skriver inget mer om det här för dottern kan ju smyga in och läsa.

Jag har ingen sån där  tut längre på min telefon när andra ringer, så jag har haft ett sjå idag för alla har ringt och vill prata. Vill ju inte att Tanten funderar skulle ringa och inte få tag i mig. Men nu är har hon ringt och de är på väg mot mig.

8 reaktioner på ”Ännu ett prov borta

 1. turez skriver:

  Uscha.
  Hoppet är det sista som lämnar människan, glöm inte det.
  Och när man får besök av de man håller varmt om sitt hjärta så livas man upp på något vis. Även om kroppen inte hänger med och huvudet hänger ned.

  Kram

 2. Synnøve skriver:

  Men i jisse namn! Vad sjutton gör de på sjukhuset egentligen?
  Prov kan bara inte försvinna så där. Märkligt att du hela tiden ska bli drabbad!

  Så blir jag glad när jag ser du orkade middagsbesöket av dotra och fästman.
  Sånt förgyller vardagen.

  Ska försöka sända dig lite energi genom luften.
  Hoppas det lyckas.

  Nu tar vi nya tag. Nya prover och nya svar. Bra svar!
  Måtte de inte slarva bort dem igen.

  Krams Synnöve.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s