Har förvirrat mig i hjärnans vindlingar

Snöyran slog till efter förmiddagens sol, tursamt gick Watson och jag vår promenad i tid med sol och allt man kan önska av en kall vinterdag. Nu har jag tänkt ut en lite längre promenadväg inne i området (plogat) som vi ska gå varje vardag Watson och jag. Det blev så där 40 minuter och sen ska jag på kvällen sätta mig och trampa motionscykel. Enligt min läkare så kommer blodtrycket gå upp om jag motionerar mer och det vill jag så gärna att det gör. Konstigt, till andra med högt säger man att de ska träna för att trycket går ner?

Jag blir aldrig klok på sånt här … Såg på tv imorse om en simmare som blivit frisk med hjälp av kinesologi (osäker på stavningen). Jag tror på sånt, men när de alltid börjar blanda in mat i allt så blir jag så trött. Inte nog med att man ska bantan man ska utesluta tamme sjutton allt man tycker om. Bli vegeterian vilket jag inte alls klarar i långa loppet fast jag tycker väldigt mycket om grönsaker och kan vara lite halv vegan periodvis. Kaffe och te gick bort och sen kan man ju sluta leva på en gång eller hur? Börja morgonen med en soppa på broccoli, spenat och lite annat … kan säkert vara gott till lunch men till frukosten har jag svårt att vara hungrig.

I timmar har jag suttit och försökt använda mina sparade bilder, de jag har till bloggen, men det är något fel på det hela. Försökte göra en ny ”sida” men det kommer inte upp några bilder. Ska be maken starta upp vår nya bärbara och använda den istället, den här stationära är så där 7-8 år …

I helgen blev vi med ny plastgran, den förra såg för bedrövlig ut och kastades ut för två år sedan kom vi på redan förra julen då alla plastgranar redan var slutsålda.

Jag har köpt saffran men längre än så har jag inte kommit … ska baka bullar vilken dag som helst. Jag har sagt till maken att vi inte ska ha så mycket julmat detta år, jag orkar inte hålla på och inte ska jag äta så mycket heller. Dum som ett spån beställde jag som en prenumeration fin choklad, en ask som kommer varje månad. Hur dum får man va? Hur smal kommer jag bli på en skala? Ha ha jag slutar aldrig förundras över mig själv och min hjärnas vandringar till mörka vrår där chokladsuget tar över.

I veckan ska vi på pysselkväll till dottern, vi har köpt en sak till henne, men kan inte skriva här vad … hon läser min blogg inte så ofta, men man vet ju aldrig.

På onsdag kommer Marsipangrisen med sin pappa hit efter dagis och äter middag och det ser jag så lyckligt fram emot. Funderar på vad jag ska bjuda på … gör nog fruktsallad till efterrätt med glass eller lite kardemummagrädde till.

En reaktion på ”Har förvirrat mig i hjärnans vindlingar

  1. MajaPiraja skriver:

    Vilken fin historia om din ridning du bjöd mig på! Vissa människor är födda till ryttare, jag tillhör den skaran som inte är det. Hästar är vackra och mäktiga djur ja. Om du inte känner för att baka så kan jag skicka ner lite lussekatter åt dig, min kära syster har bakat dem åt mig. Vet du att förra helgen funderade jag allvarligt på om jag skulle införskaffa en gran. Jag vill ha en turkos eller vit gran. Lite kinky, men jag är ju sån trots att jag till viss del håller på en del traditioner. Här uppe hos oss är det kallt som tusan och till helgen beger jag mig mot dina trakter, hoppas att ni bjuder på sol och värme! Kram och hoppas att du haft en fin advent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s