Kalorier hit och dit

Så där skulle jag ligga och sova en stund var det tänkt men skallen har så mycket tankar att det bara var att glömma sovstunden.

Ikväll ska vi över till dottern på pyssel, ska bli roligt att träffa hennes kompisar igen det var ett tag sedan. Det blir varmkorv till middag för vi har bråttom iväg, ska hämta min mamma vid universitetet hon ska också pyssla.

Igår kom en trött liten Marsipangris, 17.45 är sent för honom efter en lång dagisdag. Lite pipig var han men efter en stund kom lilla rumpnissen i honom fram med miner som han roade oss med. När jag sjön Bä bä vita lamm för honom så applåderade han mig när jag var klar, så himla gullig. Han kan den själv men blev kanske snopen att även jag kunde den.

Minns ni prenumerationen på choklad? Idag kom den och visst är det gott, men jag äter alltid en för mycket och tycker att det blir för slibbigt, så jag ska nog sätta prenumerationen med tre månaders mellanrum. Korkad jag är, till lunch åt jag en sallad med ägg och rökt lax väldigt bra kalorimässigt sen alla chokladbitar …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s