Gäsp

Upp i mörkret och iväg på provtagning … nästa vecka har jag två läkarbesök. Var glad att jag tog långkalsonger på mig när jag stod vid busshållplatsen och väntade på en försenad buss. Sen har dagen varit som alla dagar när jag har tagit prov tidigt på morgonen … trött. Det är som om hela jag kommer i oordning, jag sover i soffan och är inte hungrig och får inte till det på något vis.

Ska snart ner i tvättstugan med några överkast och min dunjacka som jag lyckades spilla Maxburgare på i lördags. Sen har jag tänkt att jag ska göra pannacotta med kaffe och honung till efterrätten imorgon kväll … först var det sonen och marsipangrisen som skulle komma på middag, sonen sa att han tar med sig köttet. Sen bjöd han med killkompisen som han och Tim bor med och det är helt ok. Vi känner varandra sedan deras skolår, han var för den delen med oss till Karibien några veckor för en del år sedan. Sen ringde dottern som är på kurs här på ön hela veckan … mamma, jag kommer på fredag klockan tre om det är ok för dig? Självklart, så nu blev det ännu en på middag. Därav pannacottan …

Jag funderar på att söka upp en kinesisk läkare som jag såg på tv en morgon. Skulle vara så skönt om hon kunde sätta lite nålar och dona så att jag får tillbaka lite mer energi i kroppen. Klart jag förstår att det är blockerade banor som behöver öppnas upp … är bara lite rädd att de vill att jag ska dricka konstiga saker och ta piller, jag får inte det för min vanliga läkare. Inget får störa den medicin jag tar för att njuren ska stanna kvar och må bra.  Ja, vi får väl se hur det blir med det hela … har svårt att ta mig iväg nu orkar liksom inte fullfölja mer än det jag måste. Men tankar har jag om både det ena och andra som ska ske vilken da …år som helst.

5 kommentarer på “Gäsp

 1. Hoppas du kan få vila lite när du väl är hemma då. Idag verkar du få fullrulle där hemma i alla fall med lite middagsgäster.
  Roligt med lite besök, om man orkar.

  Ha en trevlig fredag!
  Kram på dig.

 2. Så där kan det bli. Skönt med middagsgäster. De hjälper dig nog gärna med både matlagning och disk efteråt.

  Akupunktur kan jag rekomendera. Jag har fått det för min whiplash skada. Fick tinitus efter smällen, men det försvann efter behandlingen.
  Så prova, men ät eller drick inget som kan äventyra din nya njure.

  Nu ska jag och gubben fika lite. Han kom ner nu efter några timmars sömn. Han har jobbat natten igen.

  Sköt om dig nu och njut av att få lite sällskap senare idag.
  Kramen Synnöve.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s