All oro puts väck ”peppar, peppar”

 Sillen inlagd och klar … laxen som ska gravas ligger och tinar. Ikväll blir det storstädning i kylskåpet, något luktar inte bra där inne.

Idag blev det en kort tur med Watson det var 12 grader kallt och nöp rejält i kinderna efter en kort stund.

Sitter här och smaskar på en saffransfudge, inte så många kvar ser jag i burken, får allt koka en ny omgång men denna gång  med chokladsmak. Tänk att jag tycker de är så himla goda …

Igår gav jag postkillen en julklapp, han är så bussigt och släpar med sig större paket än han har skyldighet till. Alla som gör sitt och lite till belönar jag gärna, tror det är viktigt att vi ser varandra fast vi kanske inte umgås men ändå möts någonstans i vardagen.

Jag ser verkligen fram emot att fira jul hos vår dotter, hon är fena på att laga god mat och duka vackert. Utgår ifrån att hela huset kommer att se fantastiskt ut om jag känner henne rätt.

Rent privat har mycket av det som oroat mig de senaste åren äntligen lagt sig där det ligger bra och jag kan sluta att oroa mig så fasligt. Ibland vet jag bara att allt kommer att bli bra, men tiden som behövs för att hamna där kan vara olidlig.

Det har varit lite för mycket väntan och oro de senaste åren men nu ser jag fram emot 2011 som ett förhoppningsvist vilsamt år för själen. Jag ska tänka på mig själv och ta tag i sånt jag har väntat länge på att ta tag i. Här ska banne mig njutas av barn och barnbarn …

5 reaktioner till “All oro puts väck ”peppar, peppar”

 1. Sån´t gillar jag, att ge någon något som inte förväntar sig det. Människor som sliter och gör det lilla extra. En stor eloge till dig som ser det, fast du själv inte mår så bra ibland. Hoppas att det blir ett jättebra 2011 för dig och dina nära och kära. 🙂
  Kram

 2. Vad skönt att allt känns bättre….Nu går vi snart också mot ljusare tider då allt oftast känns lättare…..Njut av dina nära o kära och en God Jul o Gott Nytt År.
  En stor kram från mig

 3. Vad skönt att saker och ting landar och jag hoppas du får ett toppenår 2011.
  Jag önskar mej ett sådant själv också… får se vad som landar här.
  Men nu är det jul och man får lägga saker åt sidan ett tag och bara njuta av ledighet, ungar och god mat.
  Ha en toppenjul nu, kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s