Nyårsväntan

Nu står smörgåstårtan på bordet färdigt att hugga in på … ser ut över Stockholm där glimmar Globen smaragdgrön. Maken berättade just att Stockholm har varit miljöhuvudstad i Europa 2010 därav den gröna färgen så här sista natten. Kul att jag fattade det sista natten … 😉

Snart kommer Marsipangrisen på en returträff, han har redan varit här idag och myst med mig i soffan. Han hade inte riktigt tid att gå hem när pappa kom, men snart kan han fortsätta sin lek. Om inte annat så med smörgåstårtan, ska bli kul att se om han gillar sånt. Jag måste snarast handla ett fint set till honom med flat tallrik och djup, det går ju inte att farmor och farfar inte har sånt när han kommer.

Maken har varit till skogen och pulsat i 3 km med Watson så han klarar nu av kvällen och vi kan gå ut igen vid 2-tiden på en nattkiss.

Önskar Er Alla ett Gott Nytt År!

10 kommentarer på “Nyårsväntan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s