Mannens hjärna en lektion

Jag känner att jag liksom har skyldighet att visa på hur det egentligen ser ut i männens värld. Så alla kvinnor studera bilden noga så att ni vet vad det handlar om framöver.

Väldigt mjukt gled 2010 över i 2011 antar att det var det väldiga snöandet som gjorde övergången så mild och relativt lugn. Första året när Watson mest har sovit i garderoben och vi har inte legat där några längre stunder, mest bara tittat in och sett att han inte andas tungt och hade det jobbigt.

Husse slog till med 3 km snöpulsande i skogen och sen kom Marsipangrisen och körde slut på resten av Watson, nu har vi ett vinnande koncept för nästa nyår.

Sonen, hans kompis och så lilla rumpnisse kom till middagen och åt smörgåstårtan med oss, så himla trevligt. Den lilla rumpnissen fick en räka av mig som han bet lite i, lämnade tillbaka och sa, nä ”kräka”. Smörgåstårtan gjorde inget för honom, han var bara ute efter gurkorna jag hade dekorerat runt om med. Som tur var hade maken skurit för många gurkor, så det var bara att plocka fram påsen ur grönsakslådan.

Sen var Marsipangrisen väldigt nöjd, när det kom till dricka så har han gått igång på Must. Bara han såg flaskan såg han ut som farmor när någon lockar med en bakelse eller en fin chokladkartong, jag platsar fint i det där laget som slåss om Alladin i reklamen. Han liksom ylade att han skulle ha och det var bara Musten det handlade om. En får vara glad så länge de starka lustarna bara handlar om Must.

Idag har lugnet lagt sig och vi har myst i soffan, vi såg Mamma Mia för första gången. Fick den av min dotter förra julen, men när andra berättade om hur glada de blev och framförallt att tårarna rann, då vågade inte jag se den. Men det låter ju knasigt jag vet … men är man redan deprimerad så är det skönt att välja bort allt som gör att tårarna rinner över, orkade inte med det helt enkelt. Men nu har jag äntligen kommit till skott med antidepressiva tabletterna och känner verkligen att jag mår bättre, är gladare, lugnare och blir inte så lätt överväldigad av alla tunga tankar och känslor. Bägare rinner helt enkelt inte över lika lätt som tidigare. Så nu har även jag sett Mamma Mia och det var en glädje chock, inga tårar utan många låtar som jag har sjungit med i.

                                                           God Fortsättning

10 kommentarer på “Mannens hjärna en lektion

 1. Ditt nyår lät mysigt.
  Såg ni några fina raketer då, eller hade ni somnat vid de laget?

  Jag har inte sett Mamma Mia. De som har sett den har sagt att den är bra, men jag vågar inte tro på dom. Vet inte om det är min slags film. Filmmusikaler.

  Kram

 2. Ärligt talat så har inte jag varit stor älskare av musikaler men med åren så har vissa av dem gått fint att se. Mamma Mia mest för att det är Abbas härliga musik, den gillar nog de flesta … man blir så glad när de sjunger.
  Nyår såg vi väldigt många raketer för alla i vårt stora områder går till en utkiksplats på kortsidan av vårt hus framför Värtan, dit kommer även polisen och brandkåren för att njuta av alla fyrverkerier som man ser över hela Stockholm, Djurgården, Nacka så vi har en fantastisk vy vid nyår.
  Kram gullunge

 3. Tänk att jag har inte lyckats se hela Mamma Mia en enda gång.
  Musikaler är inte min grej men det är mer som en film tycker jag. Dessutom gillar jag att det är skådespelarna som sjunger, en talang man inte trodde de hade.
  God fortsättning på dej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s