Hela jorden snurrar och jag svimmar

På väg till Willys sa jag utanför vår port att jag ska hålla i dig för det ser halt ut. La min hand på makens axel för jag vill inte halka nu och få ännu ondare än vad jag har i nederdelen av ryggen på vänster sida. Självklart halkar jag till och greppar då tag om makens axel, samtidigt så smäller det i överarmen, det gör så jävla ont att jag skriker rakt ut och så höll jag på att svimma. Står där lutat mot maken och vet inte vart jag ska ta vägen, väntar på att smärtan ska lindras och snurret i kroppen lugna sig. Men inte sker det inte utan vi går mot porten, jag siktar på en pall som finns där inne. Tänkte sitta där och snurra upp så att säga …

Sitter en stund och blir inte bättre, maken baxar in mig i hissen, jag minns inte ett dugg, han säger att han höll mig uppe i ett hörn och sen när jag svimmade så fick jag sitta på hans knä. Jag vaknade när jag låg halvvägs ut ur hissen på golvet, det var kallt, blött och snurrigt. Men jag sa till maken att jag tar mig upp själv, men den onda överarmen kunde jag inte använda så jag fick snurra runt ett varv och ställa mig på alla fyra, kröp in i vår hall.

Upp och in i soffan … maken klädde av mig skor och annat … va, sjutton ska jag ha sån otur för hela tiden och kroppen jag säger bara det den är helt jävla slut, jag kan inte annat säga. Jag rör mig ständigt på gränsen och har ju många snurriga stunder, det är min vardag men att jag skulle svimma av för att jag gjort mig illa har aldrig hänt förr. Så nu har jag ont i ryggen och i armen allt på vänster sida min sk feminina sida. Tror det är en muskelsträckning jag har fått i överarmen, det är väl bara att vänta ut. Får ringa hundvakterna och höra om de kan ta Watson imorgon.

Men helgen har förövrigt varit väldigt bra jag har sorterat och kastat papper och verkligen fått en hel del gjort. Idag har maken packat ner julen och jag har bakat ett bröd med aprikos och nötter. Nu blir det nog inte mer gjort utan jag får sätta mig i soffan …. tror snart att jag växer ihop med soffan.

3 kommentarer på “Hela jorden snurrar och jag svimmar

  1. Snälla lilla du! Det finns ingen stoppknapp på dig även om du har ont, snart i hela kroppen?
    Har du gjort bröd när du har ont i både rygg och arm?
    Du får ta det lite lugnt. Jag tror inte att någon klandrar dig för det.

    Ha en så bra dag som du kan.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s