Det bästa som finns är att dammsuga och blåsa munspel

Idag har jag varit iväg och firat marsipangrisens födelsedag, farfar har varit på jobbet, men farmor fick god tårta och trevligt sällskap.

Ett missförstånd gjorde att Tim fick dubbla paket från sin gammelmormor och morfar,  hans mamma handlade från dem till honom vilket även moster gjorde. Tim blev lite snurrig av alla paket och skuttade från det ena till det andra, bäst i kurs stod en egen liten dammsugare, han dammsög så det stod härligt till och så var det ett munspel som vi hade köpt. Han försökte blåsa med hela kroppen utan att det från början kom en enda ton. Får han bara träna lite i helgen så kommer hans mosters lägenhet vara den mest dammsugna i kvarteret och munspelet kommer han att blåsa liv i.

Mysigt var det att åka bilen hem med vår son, sitta där och prata, ha tid för att bara prata var så mysigt. Jag menar nu för tiden är ju Tim nästan jämt med och då händer det så mycket med honom hela tiden att pratandet inte blir så där som utan barn. Minns den där perioden när jag aldrig tyckte att jag fick prata färdigt för ungarna.

Ikväll kommer maken hem sent … kick off som de lägger på en lördag tycker jag alltid är fel när företag gör. Det är väl konstigt att inte arbetandet går att sköta på en vanlig vardag + kväll? Men det är inte så dumt att få vara ensam en kväll när man normalt har sällskap jämt.

3 reaktioner till “Det bästa som finns är att dammsuga och blåsa munspel

  1. Visst är det härligt med våra barnbarn. När du skriver om damsugning så blir jag full i skratt för det var precis vad vårat barnbarn gjorde här idag.
    Pratstunderna vi kan få med våra barn är guld värda även när dom är vuxna synd bara att det blir alltför sällan men vi får njuta utav alla stunder vi får.
    Må så gott

    Kram från mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s