Inskolning

Så här ligger maken nu ovanligt nog … med en fot som ser ut som en klumpfot, vätskan verkar ha runnit ner från resten av benet och fyllt upp foten. Jag tror inte att han får på sig en sko på den klumpen.

Idag har marsipangrisen börjat inskolning på sitt nya dagis tvärs över gatan, sonen och Tim kom upp en stund och var så nöjda. Tim la sig på golvet och skrek, grät när de skulle gå hem från dagiset vilket var bästa tänkbara.

Ska bli så skönt när inskolningen är klar och allt flyter på som det ska.

                   

4 kommentarer på “Inskolning

  1. Ja, det är alltid bra med en massa envishet, jag har kommit långt på det! Och det är bra att du också äger den fina egenskapen. Det är ju ingen vits med att ge upp bara, onödigt att försöka leva då ens! Så häng i och kämpa på =) Och tack för kommentaren förresten, jag blir så glad när jag får såna =D Kram!

  2. Spännande med nytt dagis, nya kompisar.
    Det är ju ett gott tecken att inte vilja lämna dagiset.
    Kommer nog gå bra det där.

    Hoppas maken din kryar på sig också.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s