Att lägga sig platt …

Upp som en sol och ner som en pannkaka. Efter lördagens utflykt till Åhléns började jag plötsligt må konstigt, middag ville jag inte alls äta, jag fick börja rusa till toa och det fick jag forsätta med hela natten, tror sista gången var mellan 04-05 … funderar på om det var räkmackan jag åt på Åhléns eller om jag blivit smittat helt enkelt. Gårdagen var jag mest sovandes, gick inte att äta för då började jag må illa igen. På kvällen tog jag min medicin och en sömntablett, sov som en stock hela natten. Idag kan jag äta och visst är jag piggare än igår men ont har jag i hela ryggen och på framsidan, antar att massor av muskler fick jobba när jag kräktes. Men det är övergående som tur är, en fördel med en redig nära döden upplevelse som maginfluensa är viktnedgång … nu ska jag fortsätta hålla nere matintaget när magen ändå är krympt.

Idag skiner solen men jag behöver nog några dagar till för att få ork igen.

Jag ska sätta mig i soffan och sticka på ett par sockor till min dotter … det vet hon inte om och jag konstaterade nyss att det är lite av julafton över garnet. Sätter väl in bild senare …

15 reaktioner till “Att lägga sig platt …

 1. Ja,men precis det e ju så..haha
  Folk ser inte på mig att jag e sjuk faktiskst så när man berättar så tappar dom nästan hakan :P…
  Ragge e min katt på 4,5 år 🙂
  Om du vill får du gärna maila mig på ovanstående adress 🙂
  kramar

 2. Jag har varit bättre idag men har fått överkänslighet mot mat, magkatarr eller vad sjutton det är som är kvar av magsjukan. Mår illa och vet inte vart jag ska ta vägen när det är dags för de förbaskade tabletterna som jag måste ta för att njuren ska stanna. Har försökt att hoppa över alla andra och en var viktig för mig hade precis börjat må bättre när jag klantigt nog glömde antidepp tabletten … han ta en sen kom magsjukan så nu lipar jag för allt och ingenting. Måste vänta med den tabletten tills magen är ok igen.

 3. Det finns väl inget värre än magsjuka!!dessutom dagarna efter känns som någon kört över en med en ångvällt. Hoppas att du piggnar till snart och får tillbaka aptiten igen….Kram

 4. Usch! Fick en matförgiftning i juni förra året. Inte kul. Har haft magsjuka och vinterkräksjukan så jag vet hur det är. Så jag fattade att det var något jag ätit. Var på fest på em och på pizzeria på kvällen. Svårt att veta vad det är då. Men om man tänker efter så utsätter man sig för en risk när man äter ute. Man kan ju inte veta hur dom som gör maten har det med handhygienen. Läskigt!
  Man blir verkligen slut när man spyr. Alla musklet som går igång. Men behållningen är ju att tarmarna rensas. Alltid något i eländet.
  Vilka fina strumpor du har gjort. Vilka fina ögon Tim har. Mitt yngsta barnbarn fyller 4 år den 27 mars. Ska lägga ut en bild på honom där han sitter med en höna i famn.

 5. sänder en stoooooooooooooooooooooooooooooooooor
  KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s