Mycket är det nu …

Igår kom symaskinen och overlock maskinen .. så mycket instruktionsläsande att jag blev helt yr i bollen. Men så kul det ska bli, till att börja med ska jag sy på den datoriserade symaskinen och bara det är ett äventyr, så ska vi inte tala om hur knepig overlocken verkar med trådar som ska träs från 4 olika håll … eller var det 5?

Dagen i sig har varit helt kass … värsta värken i kroppen tvingade mig att ta smärtlindrande för att kunna hasa runt en tur med Watson. Min tanke var att hämta barnbarnet men det blev inget alls av med det och inte sydde jag ett dugg heller som jag hade tänkt.

Nu har maken och jag varit och handlat på Willy´s, imorgon ska vi hjälpas åt och göra Bettans goda smörgåstårta. Den ska sonen bjuda kompisarna som hjälper honom att flytta på lördag på.

Igår opererades C, den där gastric bypass som jag skrev om tidigare, ringde maken som sa att allt hade gått bra och ev skulle hon få komma hem idag. Pust, så skönt att höra att det går bra.

Nästa på tur var Suatilla´s Blogg som fick svägerskans njure idag. Jag har pratat med maken som inte visste så mycket mer än att det verkade ha gått bra, hon sov ännu på uppvak och det betyder att hon blev opererad på eftermiddagen precis som jag blev. Om allt är ok kommer hon upp på avdelningen samtidigt som nattpersonalen går på. Imorgon ska de hälsa på och jag ska då ringa och få höra lite mer hur hon mår.

Så jag känner mig väldigt glad över att det har gått bra för bägge mina vänner. Återkommer med mer information om Suatilla´s ….

6 reaktioner på ”Mycket är det nu …

 1. Sandra skriver:

  Kul ändå med en ny utmaning, eller? Och du verkar vara så kreativ och pysslig så jag blir avis =D
  Hoppas kroppen mår bättre imorn och lycka till med tårtbaket =)

 2. Smörbollen skriver:

  Kul med nya utmaningar! Jag vet inte ens vad overlock är så du kan trösta dig med att du ligger före mig i alla fall.
  Trist att du inte är riktigt i form, hoppas det vänder snart. Jag är inte heller i topp nu, värk i kroppen och lungorna ska vi inte ens tala om, men så är det.
  Lycka till nu med symaskinen. 😉
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s