Glad idag

Tänk att jag kan sova så gott när solen skiner och hela livet skriker åt mig att jag borde vara ute? Jag har tittat efter Tim, tänkte gå ut när jag ser honom och resten av dagisbarnen komma ut … men jag vet inte om jag får igång kroppen igen till det hela.

Imorse var jag iväg till njurläkaren, alla prover var jättebra som vanligt vågar jag kanske skriva. Nu ska jag slut med Prograf och börja med Advagraf … det är samma medicin, men den sistnämnda är långtidsverkande så man tar sin dos en gång istället för två gånger per dygn. Sen ska jag sluta med en ynka pynka  dos blodtrycksmedicin Coozar som jag tar inte för trycket utan för att den sägs skydda njuren.

 Jag har så lågt tryck att det är värt att pröva att ta bort tabletten. I njurvården är det lite lustigt för man har ingen övergripande tanke när det gäller medicineringen. Alla patienter får oliks medicinsorter beroende på vilket sjukhus man ligger på. Så den här relativt nya tabletten Coozar används av andra som blodtrycksmedicin men inte på Huddinge där skyddar den njuren. Så jag vågar avsluta den en period för att se om jag kan få upp mitt tryck lite och må bättre. Nästa gång vi träffas njurläkaren och jag så ska vi ta bort ännu en tablett som sänker blodfetterna, jag behöver inte den längre. Ska bli så skönt att minska lite och ta bort, hoppet är att lite av de biverkningar jag har ska försvinna.

 Nääää nu klär jag på mig ser Tim springa upp och ner för kullen i lekparken…

3 reaktioner till “Glad idag

  1. Det måste väl kännas härligt att få ta bort en del av medicinerna? Säger hon som just repat sig från förkylningen.

    kram!

  2. Härligt att du är glad.
    Måste kännas skönt att få minska lite på medicineringen. Ett bekymmer mindre att bry sig om. Så länge du mår bra så är jag glad 🙂

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s