Fyra trådar och hopp om livet

                                                     Bara några ord av hopp …

Andra dagen med ändrad medicin och en sort borttagen har bjudit mig på en dag som var länge sedan jag upplevde. Kan det vara så, kan jag ha sån tur att jag framöver kommer att må så här pass bra?

Vågar inte tro det just nu men hoppas innerligt … fibromyalgin den finns och lever sitt eget liv, kanske klev jag just ur ett långt skov?

Inte tar jag ut svängarna allt för mycket bara njuter och passar på att känna in känslan av att må riktigt bra. En mössa har jag sytt till Tim idag, hoppas den mössan är början på resten av mitt liv som en piggare mänska. Ska sanningen fram så är det en söm kvar på mössan som ska sys … trasslade till trådarna i overlocken, jag kommer inte ihåg hur man trär den. Måste titta på en instruktions-CD och då får jag titta på en trådträdning i taget och sen springa in till syrummet och trä maskinen och så tillbaka till datorn igen och titta på nästa trådträdning … äh, tänkte jag och började trä den nya vanliga symaskinen för spolning … men något blev fel så jag måste göra allt igen, långsamt läsandes i instruktionsboken för att komma rätt.

Snurrigt värre …

3 kommentarer på “Fyra trådar och hopp om livet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s