Blodet droppar, blodet droppar

När jag igår klev på bussen som skulle köra mig och Watson till hundtrim så såg jag bloddroppar på golvet fram till vårt säte. Watson slickade maniskt och jag drog i honom för jag ville inte att han skulle slicka på blod. Då ser jag att det är hans tass som blöder … åhh inte nu igen, den där förbaskade hårsäcken med sitt hårstrå som växer fel och gör att tassen svullnar och till slut spricker det upp och han blöder. Gårdagen den var f*an i mig inte klok så full av missräkningar och tråkigheter.

Jag lämnade Watson och gick med min julklapp ett presentkort in på en damaffär. Där i omklädningsrummet fick jag en helt ny dimension av mig själv, den bakre delen som jag annars skonas ifrån. Blev jag deppig? Åkte mitt jag ner i de grova vinterkängorna? Hmm, skulle nog tro det och en överdel ville jag inte alls ha, slet åt mig ett par likadana brallor som jag har köpt tidigare och åkte hem. Nu börjar det kännas som att tältavdelningen är vad som passar min kropp.

När maken kom hem så fick Watson salva och bandage runt tassen och nu börjar det hela om, byte varje dag och så måste det hela gå åt rätt håll. Det går att operera bort den där hårsäcken, men det är ett svårt ställe sa veterinären då det inte finns extrahud att ta till, området som drabbas är precis ovanför nageln.

Idag kommer dottern på besök, vi ska hämta Tim senare på dagis, jag ska laga en stor gryta till middag för ikväll kommer hela familjen att äta  tillsammans. Jag känner mig trött, har också min mamma inlagd för operation just nu och får först vid 16-tiden höra hur det har gått.

Allt har en tendens att hända samma dag … har ni tänkt på att det ofta är så?

Hejsvejs nu ska jag skala grönsaker och skära köttet till grytan …

6 reaktioner till “Blodet droppar, blodet droppar

 1. Jo visst är det så! Jag som precis har landat efter en tid med extremt långa arbetsdagar trodde jag skulle få lite lugnt och skönt… men ack ack. Nåja, tur jag har jobb iaf.

  Det där med hårsäcken, kan de inte bara lasra bort den med en nål? alltså inte skära bort något… Tänker mig att kvinnor lasrar ju bort skäggstrån och sånt, då borde ju en hund kunna bränna bort en hårsäck.

 2. Ja, det är verkligen trist att allt kommer på en gång. Hoppas att din mammas operation gått bra, att Watsons tass blir bättre och att ni får en skön kväll tillsammans.

 3. Det är snarare regel än undantag att allt händer samtidigt. Jag har ofta noterat samma sak och undrat varför. Hoppas det gått bra för din mamma och att Watsons tass snart är bättre.

 4. Stackars Watte…. Men kan det inte vara värt att operera honom i alla fall?
  Bara tänker på alla återfall han haft nu..Men jag förstår om ni inte vill.

  Det där med kläder, provrum och speglar som visar allt som man inte vill se… Ska prova kläder i morgon…
  Ska vi köpa likadana tält? Är där jag med liksom :))
  Sänder en stor kram från en campare till en annan.
  Kramen vännen :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s