Tänk om vi tog livet lika lätt av misskötta barn som av björnungar

Solen skiner och mamma ringer hemifrån, har precis kommit hem från sjukhuset med sin nya kula i axeln. Inte klokt så brått de har att skicka hem nyopererade människor … men det var så rörigt på Danderyd så det var lika skönt att komma hem sa mamma.

Jag är glad över att allt har gått fint och lovade komma över i helgen och ”bjuda” på en dusch och kanske lite annan omvårdnad som jag kan hjälpa till med.

Halva dagen har jag varit off men nu känner jag lite mer energi i kroppen igen, har satt en deg som ska bli saffransskorpor, jag ska snart baka ut.

Ynkade mig själv lite när det gäller det här med att plocka ut saker som ska in i mitt syrum … en pappsamlare är allt jag har flyttat in till syrummet idag. Jag hade en underbar dag igår med hela min familj, men trött blir jag hur mysigt det än var.

Men så förbannad jag blev över att den sketna myndigheten tog livet av björnungarna. Varför? När det fanns en djurpark som ville och kunde ta hand om dem, de som är satta att se om våra djur är inga djurvänner precis. Djur har ringa värde annat kan jag inte komma fram till … Sen tänker jag på pojken hur han ska känna sig, han som var den som skrämde iväg björnmamman, inte mår han bra av att de tog livet av ungarna. Det finns så många aspekter av en sån här händelse, men myndighetens handlande är så botten och ruttet att jag inte har något gott att tänka om dem.

Nu ska jag baka ut mina skorpor …

4 reaktioner på ”Tänk om vi tog livet lika lätt av misskötta barn som av björnungar

  1. Znogge skriver:

    Den enda anledningen till att folk åker hem så tidigt är bristande resurser. Har inte ett dugg med kvaliteten på vården att göra vilket gör mig förbaskad.

    Sedan förstår jag inte varför den där killen skulle åka utanför pistat område. Hade han stannat där det var ok hade det aldrig hänt…

  2. Helena Palena skriver:

    Maggis: Stackars björnungar som föddes i en stat av Sveriges kaliber. Så genombyråkartiserat så det finns inte ord. Tror det var mins fyra myndigheter inblandade i frågan. Och dom går ju hem klockan fem – nä, smiter nog halv fyra – och har ledigt på helgerna. Stackars små nallar! 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s