Dagens diss

Att de skriver ner Juholt innan han ens har kommit igång med sitt jobb. Media är för jävliga att ha att göra med, vems ärenden springer de hela tiden? Inte bryr de sig ett dugg om sina konsumenter, oss skrämmer de slag på med alla medel så fort de får en chans. Inte står de på vår sida …

Nivån är så låg att jag ruttnar mest varje dag … tänk att skriva Tyskvärmen kommer???? Men hallå Tyskvärmen är Tyskland ett känt land för sin värme? Men hur tänker man då? Inte alls som jag ser det så inte ens de mest triviala kan de hålla på en sansad linje.

Själv är jag utochinvänd eller något sånt … mår skunk men det går väl över snart hoppas jag. Ikväll kommer TimpaLimpa med sin pappa och ska tvätta lite i vår tvättmaskin. Jag tänker ta emot dem liggandes i soffan som den soffpotatis jag just nu är eller kanske alltid verkar vara.

2 reaktioner till “Dagens diss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s