How to use a useless man

Man har inte roligare än man gör sig …

Känner mig blåst, värre än vanligt, ute närmar sig stormväder som Watson och jag har trampat runt i. Tror det blir värre senare under dagen så vi klarade oss skapligt bra.

Jag känner mig lite piggare idag än igår … ska bräsera tjocka revbensspjäll under dagen till middag och så måste jag slänga ihop ett matbröd. Mer kommer det inte att hända idag … ska inte gå ut i parken till Tim. Han var hit igår en sväng, sonen slängde i en tvätt i maskinen under besöket. 

Jag är ännu inte klart med syrummet … i helgen ska vi ut och handla lite saker vi saknar. Jag skulle vilja ha tag i ett stort täckande klisterbart plast till mitt mönsterbord. Är det någon som vet vad sånt heter och var man hittar sånt? Jag har hört att det finns sånt som ser ut som trä, men jag skulle vilja ha helt vitt … eller så köper jag en vit vaxduk och spikar fast. Jag ska fota det hela när jag är klar .. för den delen har jag en del vantar och annat som jag också ska foto, allt  kommer senare.

Igår slängde jag ihop nya saffransskorpor de blir kanongoda och är så lätta att göra.

Nu säger klockan att det är dags att äta lunch, min mage är inte speciellt hungrig har fått lite ätproblem. Ingen värre men är inte hungrig på dagarna ..

En kommentar på “How to use a useless man

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s