Hullerombuller

Här är mössan jag först sydde för trång till Tim för att sen sy  en som var stor nog till sonen. Idag börjar jag nå slutet på ordningställandet av syrummet. Imorgon kommer jag att sy ännu en mössa med hopp om att storleken ska vara som det är tänkt.

Nu ska ni få se på min hemodlade svamp  ha ha skojar lite, det där är Tantenfunderar som gjuter så fina svampar, den står snart i dotterns trädgård. Här kommer den hemodlade, men den får passa på  att njuta av livet för nästa helg ska vi plantera om alla blommor. Har även fått upp mina pelargoner från källaren, de står nu risiga på balkongen och aklimatiserar sig för jordbyte.

Tre skåp har vi tömt och lagt in på blocket för försäljning,  300 kronor styck. Om du bor i Stockholmstrakten bara hör av dig.

Nu säger maken att det är dags att äta middag … jag har bakat 1½ kg bamsebröd med surdeg som ser väldigt gott ut.

2 kommentarer på “Hullerombuller

  1. Vilken fin mössa, hoppas storleken ska passa den här gången! 🙂 Svårt det där med storlek, håller själv på att sticka spiralstrumpor som julklappar till brorsbarnen. Blir en liten chansning med storleken, men skiter det sig så kommer nog mina strumpor ändå gå obemärkt förbi med alla andra roliga julklappar som de får, hoppas jag! 😉

    Hoppas ni får sålt skåpet, skönt med lite ny luft i hemmet. Här fick ”gästrum” och lilla vardagsrum på övervåningen byta plats förra veckan, blev bättre än vi trodde och vi funderade på varför vi inte gjorde så från första början.

    Sköt om dig!
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s