Alla känner apan

Skulle bara vila lite

Lyssnade på CD med sk Hemi Sync som ger meditativ och djup sömn … skulle bara vila en liten stund. Förbaskat effektivt men nyvaken känner jag mig och helt borta, tvingade mig att kliva upp. Jag har sålt två av de tre skåpen som jag visade på bild igår, en vän kommer efter 18.00 och hämtar dem, så jag måste ju upp och fixa lite, står saker ännu på ovansidan på skåpen och jag måste få undan disken, förbereda för middag osv.

Igår städade maken och jag runt i vårt område och det känns lite i kroppen idag, att plocka upp saker med en sån där plockare ser väldigt enkelt ut och är det också men just de muskler som är involverade är inte tränade, så jag blev ganska trött i armen av att plocka, knipa med tången och dra upp och så ner i säcken. Men så härligt väder, kvällsol och så där 15 grader fantastiskt att få den där stunden ute, Watson var också med han fick stå fastbunden lite här och där följa oss i städningen. Tänk att det kom en flicka på cykel och sa ”Hej Margareta”! Hej sa jag och frågade hur hon visste vad jag heter? Från skolan svarade hon och jag kände mig så dum att jag inte frågade mer för från vilken skola då? Alla känner apan det är tydligt det …

Mitt avslut på städningen ute blev som vanligt att skynda hem och gå på toa, blir så sur och irriterad på mig jäkla mage.

Vilken tur att vi inte har utedass

Idag var det 5 grader varmt så det vänder väldigt fram och tillbaka med värmen. Vi gick en längre sväng i snigelfart vilket passar både mig och Watson, han har så många löpande tikar att lukta och snora efter. Snora? Ja, han stoppar ner näsan där tiken har kissat och så står han där och luktar tills snoret rinner eller är det snålvattnet? Jag får dra loss honom och så är han helt groggy en stund efter att jag har fått honom ifrån stället.

Hemma fick jag inte ett dugg gjort, lite lunch och sen bara dog jag i soffan som jag redan har berättat. Inte har jag sytt heller är bara så trött just nu, sprayar på med kortisonspray i näsan för att allergin ska hålla sig i skinnet. Imorgon ska jag ordna det sista nu när två av skåpen försvinner …

På torsdag ska jag åka taxi till min dotter, vi ska mysa i solen hoppas vi ute i hennes trädgård. Jag vill sitta där och sticka har hittat bra mönster på vanlig mössa och en sk fuskpolo, det kan Tim behöva nästa vinter.

Tim ligger hemma sedan igår med hög feber och sover mesta tiden … min lilla gullunge, jag hoppas han snart blir frisk igen. Jag skulle så gärna ställa upp och passa honom men är så rädd att själv bli smittad, nu har han vad jag vet aldrig smittat mig, men det blir sonen som får sitta där och ta hand om den lilla raringen.

Snöboppar som dottern sa

4 reaktioner till “Alla känner apan

 1. Sverige är ett långt land. Ni har snödroppar och vi har snöhögar. Om en månad är det ljust dygnet runt=yippie!!!

 2. Åhåå, en såndäran skräpplockare vore ju något. Jag irriterar mig på en massa skräp på gården och i skogen bakom huset. Det vore ju fint att kunna plocka rent utan att bli så himla smutsig och få ont i ryggen.

 3. Härligt att ta igen sig en stund. Visst blir man groggy när man vaknar då, men det är som det är. Man vaknar för fort tror jag…

  Måste se vilka skåp du menar. Men skönt att bli av med om om du bestämt dig för att kvitta dig med dom.

  Här hade jag städdag på tomten…. Helt ofattbart, men körde bort 4 fulla skottkärror men skräp, gamla löv, grenar, tort gräs och jag vet inte allt. Är inte klar heller… Får bli i morgon…

  Nu väntar sängen på mig snart. Trött och sliten. Magkattaren krånglar och….
  Nä ska sluta klaga. Sköt om dig min vän, njut av våren nu.
  Kram Synnöve.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s