Något svettig och sandig

 

Efter en timme i sandlådan med Tim och sonen är vi varma och jag minns plötsligt alla timmar jag satt så med våra barn som små. Idag har Tim sjungit ”Ja må han leva” så fint, när sonen frågade vem som fyllde år så svarade han tomten …

Jag måste skaffa mig en vettig solhatt … helst med brätte som skuggade hela mig … men sån finns ju inte. Jag tycker att det är skönt med vår men värmen får mig helt ur spel. Jag är tidig vår, höst och vintermänniska det är bara så mår bäst när det är svalt ute.

Nu laddar maken och jag för matlagning, allt som går att förbereda ska vi göra idag. Koka ägg och skala, ishavstårta, två sorters sill, en chokladtårta med vit choklad med saffran ovanpå, fetaost/olivröra, rabarberdröm, duka, pynta och ja, ni vet allt som hänger ihop med en middag.

Så nu får ni klara er utan mig ett tag … önskar er verkligen en Glad Påsk!

5 reaktioner till “Något svettig och sandig

  1. Jaa, hon är verkligen knäpp, men det är ju det som gör djuren speciella! =)
    Jäklar vilken påskmiddag ni dukade upp (här vart det bara lite sill och ägg, påsken har liksom fallit bort) och allt lät väldigt gott.
    Hoppas du fått njuta av påsken och Glad Påsk sådär lite efteråt =)
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s