Fågelkvitter och barnskratt

Jag hör inte bara fågelkvitter från balkongen utan skrattande lekande barn. Tittar ut och ser Tim i full fart med sina dagiskompisar.

Vilken lycka att stå här och se honom i full fart.

Var och tog blodprovet imorse och det gick bra, köpte med mig fint surdegsbröd hem till kaffelatten. Snart ska Watson och jag gå en sväng, sen ska jag sova i soffan ett bra tag, blir alltid så trött när jag har varit iväg och tagit prover.

8 kommentarer på “Fågelkvitter och barnskratt

  1. Det är nästan så att du behöver betala lite mer i månaden för allt du ser och hör ifrån din balkong 😉

    Kram

  2. Det låter mysigt att kunna höra sitt barnbarn från balkongen, det kan inte jag göra hur mycket jag än anstränger mig. Fast fågelkvitter hör jag och tuppen Gert gal så det står härliga till. Tror att alla grannar hör honom också.
    Kram

  3. Hej! Gillar dina figurer på lekande barn. Skulle vilja använda dom på en skylt vid lekplats.
    Vill du kontakta mig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s