Morgonbesök av en stressad vän

Denna dag skulle jag börja med att bara slöa, ta det väldigt lugnt, är trött efter helgen. Sitter där med min tekopp och hör ett fasligt liv på balkongen, Watson har blivit tossig, jag rusar dit och ser en liten ekorre, tror det är en unge sittande på utsidan av vår inglasningsdel, den som sitter på golvet.

7 våningar upp har den lille klättrat för att här möta en galen terrier, sån tur att det var inglasat mellan Watson och ekorren. När jag hade motat in Watson och dragit igen dörren, så tryckte han sig ut igen helt knäpp var han. Jag kan ju inte stänga dörren från utsidan så jag fick släpa dit en stor säck med jord, då kunde han inte öppna dörren.

Den lilla ekorren krafsade på fönstret och ville bara ta sig in och så pep den och jag blev ju så mör och olycklig över att jag inte kunde lösa hans problem väldigt snabbt. Gick in och stängde balkongdörren, gav den tid att i lugn och ro lösa sitt problem, när jag smög ut senare så var den borta, antar att han tog samma väg som han kom.

Så nu sitter jag här och är helt slut i kroppen, för mig var det både fel tid och fel dag att börja med en sån spänning och kraftansträngning, hoppas inte all dagens kraft tog slut nu.

På dagbädden har vi raddat upp massor av Byggare Bob leksaker som Tim har fått från makens arbetskamrats barn. Ikväll kommer sonen och Tim över för att äta middag, det ska bli så kul att se Tims min när han ser att sängen är full av det bästa han vet.

4 kommentarer på “Morgonbesök av en stressad vän

 1. Ojoj då, lilla ekorren var på äventyr. Får hoppas ekorren mår bra och ha fått i sig lite mat och inte dött av chock.

  Tim blir nog helnöjd med alla nya leksaker!
  Kram

 2. Hoppas middagen och Tims leksaksöverraskning gick hem! 🙂

  Stackars ekorre som hamnade vilse, tur Watson inte fick tag i den.

  Låter som om ni hade en riktigt trevlig påsk, hoppas Valborg blir lika kul! Ska se om maken och jag hinner åka och snabbtitta på en majbrasa, i annat fall visas nog någon på TV! 🙂

  Kram på dig!

 3. Det är full fart hos er tidigt på morgon alltså.
  Tur för korre att det var glas mellan honom och Watson.
  Hoppas det gick bra för dig sen resten av dagen. Det är tufft med en sån start på dagen.
  Tim kommer gilla alla leksaker, det kan jag lova dig :))

  ha nu en lugnare och skönare kväll än start på dagen.
  Sänder vårkramar från mig.
  Synnöve.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s